Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nas sa zase raz nema co dojedat, cize varim nanovo, takze asi francuzske zemiaky na veceru a na obed budu masove gulky v paradajkovej omacke.
no a mne sa vcera nechcelo varit, tak sme boli v restauracii a dnes stojim pri hrncoch 😅
Jarna zeleninova polievka zo zahrady s mrvenickou, hovadzie na stave s kyslou uhorkou a k tomu ryza 🙂
a dezert bude visnova zmrzlina 😎
no aj my by sme dojedli...keby bolo co 😀 Takze od rana cakam,ze ma kopne muza a poradi,co varit...zatial nic 😒
grilovačka, zeleninkový šalátik, chlebík pečený doma,možno upečiem zemiačky v rúre ku grilovačke..
miriam ty si poklad. aj tak neviem kedy to vsetko stihas....tolko chlapov nakrmit, starat sa o nich a hlavne fotit tie recepty 😀 😀 😀
ahoj žienky, poraďte nejaké hlavné jedlo, ktoré bude chutiť aj za studena. manžel momentálne pracuje v takej oblasti, kde nemá možnosť sa ísť najesť, tak mu dávam len klasika pečivo so šunkou...a už mu to lezie hore krkom. dajte nejaký tip prosím.
včera rizoto s hlávkovým šalátom a dnes zemiakový prívarok s kôprom, párkom, špekáčikom 🙂 , chutilo všetkým chlapom, tak ma potešili 🙂 🙂 🙂
losos na bylinkovom masle + zemiaky + listovy spenat, vcera zeleninovo-kuracie rizoto
ahoj my vcera lečky-fliačky s kapustou 🙂 dnes deti chceli palacinky a na zajtra ani netušiiim 😖 nejake typy zo zemiakov? okrem francuzkych a zemiakov na kyslo a zem.placiek heh som mudra čo? 😅 😅
ja rozmýšlam zajtra nad uhorkovou polievkou-našla som na mmb a ked je takto horuco milujem take jedlá a spravím,,sedliacku čínu,,-mam niake špekačky aj parky a nechce sa mi to mraziť 😉
my dnes u svokrovcov slepaciu polievku a cestoviny s kuratom v omacke ala svieckova

@titkovamiriam aj my - v tomto milujem pondelky 😀