Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
no tak sa pridam aj ja, dnes makove halusky a zo vcera gulas. 😉
a tie mokre rezne musím isto vyskusat 😉
my sme dnes mali na obed tie mokre rezne🙂s ryzou a pre mm aj hranolky..su super 🙂
Včera som sa tiež inšpirovala mokrými reznami, zajtra ich budeme mať uričite na obed. už sa teším. Svokra tiež robievala, len bez tej šťavy len s vodou, aj tie boli dobré ale toto bude určite vynikajúce. baby, ďakujem za skvelý nápad
tesim sa ze som vas tolkych potesila s tymi reznami 🙂 😉 my ich robime casto a dost vela,bo ich jeme aj tak len ked ideme nahodou okolo pekaca,sup jeden do pusy 😀
dnes som smazila syr so sunkou,nic horibilne 😒 a zajtra to budeme mat zas,lebo mi este ostal obaleny v mraznicke 😉
tak ste ma inšpirovali a dnes sme mali šťavnaté rezne na obed, díky za tip, môj 7 ročný syn nechce jesť nič, strašný problém s ním mám, ...a mäso to už vôbec nechce jesť a toto mu chutilo, zjedol celý kus mäsa a že také chce jesť každý deň 😅 😀
inkinka - aj ja také robievam, z hovädziny - obaliť v strúhanke, znovu naklepať, do vajíčka, opiecť a dať do hrnca dusiť s trochou zel.bujónu - to voláme poľské rezne - ale toto je fakt super, lepšie ako poľské...lepšie ochutené 😵
vdaka za tip na tie stavnate rezne, dnes boli aj u nas na obed ;) su naozaj super....
my sme dnes mali varené zemiačky s vňaťkou a plnené zapečené šampiňony so šunkou a nivou,veľmi nám to chutilo 😅
NO my sme mali v sobotu a v nedeľu kotlíkový guláš a včera bola na večeru grilovačka. A urobila som ako dezert točený slivkový perník - doslova sa zožral. A dnes naberám inšpiráciu, asi nejaké cestoviny alebo nejaké vaječné jedlo.
poradte co varit ked kojim. takze nemozem vsetko.... :( je to na nervy, ked ma clovek take obmedzene moznosti. co ste vy varievali ???
zemiaky momentalne nemam... 🙂
katarina ja kojim a papam vsetko.... preco sa obmedzujes? 😒 v malom mnozstve mozes vsetko ... a moja mala nema ziadne problemy, ani s travenim ani s nicim 🙂
katarina.banska no ale netreba nato spoliehať či tvojmu nič nebude tiež mi svokra poradila že možem všetko a kied som večer volala na pohotovosť že mi dieťa vrieska tak mi povedal doktor či som normalna jesť šošovicu a kapéustu s mäsom a knedlou ked kojim a mali sa mi raz vysipal ked som zjedla rajčinu
imarikai nespochybnujem tvoju skusenost, kazda mame svoju....
...katarina treba vyskusat... preco nieco nejest len preto ze: To nemozes vsak kojis 😒 ja som si dala sosovicovu , bolo to v poriadku ,,,fliacky s kapustou takisto... mozno je to o mnozstve... ked si das jednu-dve porcie predsa tym babatku neublizis 😒 🙂
mozem si dat lososa s cestovinou?
inak aj ja som jedla sovicu a nic..... 🙂
@katarina.banska podla mna mozes... my sme v sobotu mali makrelu vyprazanu s hranolkami... cestoviny papam kazdy 2-3den...
aj kavu si vypijem...kamoska vypila kavu zistila, ze mala jej nespi potom..ja pijem kavu uz 2mesiace a mala mi spi..proste katka sleduj sa, sleduj malu a nic nemozes pokazit 😉 🙂
@katarina.banska - ja osobne neviem, prečo by si lososa nemohla pri kojení, ja by som vypustila len silné alergény a vyslovene nadúvacie potraviny
ale o lososovi s cestovinou som ja konkrétne ešte nepočula - to ako robíš? 😕
na margo - ako sa mám zle, keď nič nemôžem... (čím vôbec nechcem zľahčovať tvoju situáciu - všetky sme si ňou prešli a čo všetko mi vtedy išlo na chuť 😅 😀 ako najust) - poznám babu z MK, ktorá nejedla ani lepok ani vajíčka aby mohla kojiť svoje dieťa, ktoré potrebovalo bezlepkovo-bezvaječnú dietu - tak to - klobú dolu, mala môj veeeeľký obdiv - a má dodnes
ahojte,my mame dnes halusky a perkeltik zo zajacka🙂
ked som kojila,velmi som sa obmedzovala,ale hanka mala aj tak problemy,nespinkala dobre,bolievalo ju brusko a kamoska koji,je vsetko s mierou okrem stiplaveho a naduvacieho a maly je upne v pohode
pri druhom asi naozaj vysadim len alergeny a potraviny ktore naduvaju 😉
inak hovori sa,ze na co je babo zvyknute pocas tehoenstva,moze sa aj pri kojeni 😕 neviem,nemam skusenost
alami
lososa s cestovinou som robila dnes prvy krat, a musim sa pochvalit vydaril sa mi 🙂
mala som mrazeneho lososa z lidla, oprazila som ho na masle, potom som ho zaliala sladkou smotanou a troskou muky a nakoniec som ta pridala omacku paradajkovu na spagety tiez z lidla. navrch som to posypala parmezanom.
fajne a rychle.... no dufam, ze malej z toho nic nebude.
ma trafi, ked clovek nevie co ma varit.... ☹ aby neublizil svojmu dietatku
dnes máme pečené kurča,ryžu a paradajkový šalát s jarnou cibuľkou,olivovým olejom a balsamicom
@mukky mňamka ... aj my sme teraz robili už pár krát takto šalát, že paradajky s jarnou cibkou 😉
musím konečne ochutnať to balsamico, vôbec neviem ako to chutí, ale chcelo by to nejakú zmenu na šalát
mamka mala práve rezance s tvarohom a smotanou na sladko 🙂
tata bude mať dnes na želanie obyč. párky (tie hrubé) na večeru

no tie rezne vyzerajú naozaj dobre...aspon mám inšpiráciu na nedelný obed... 🙂
ja som včera robila pizzu na 2 plechy, a zemiakovu polievku, takže zostalo aj na dnes...