Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte, ja si idem ku vám po radu.. dnes sa chystám prvý krát v živote zavárať (uncle bens). vlastne už mám všetko nakrájané, už to len zmiešať a variť. len sa chcem pre istotu spýtať: to potom musím dať ešte horúce do pohárov alebo môžem čakať, kým to vychladne?? a keď to budem sterilizovať, tak potom, keď to vytiahnem, tak mám poháre otočiť hore dnom?? prosím rýchlo mi dakto odpíšte, nech to nezmrvím, lebo sa mi svokra vysmeje 😝 🙄
My dnes robime sunkovo syrove palacinky a zeleninovy salat s olivami a dressigom.
zienky..co s divinou?? drahy mi volal ze donesie domkov nejaku divinu nech nieco vymyslim a mna nic nenapada.. len s cervenym vinom a chcem to bez alkoholu..dakujeem
ahojte, nemáte niektorá nejaký dobrý recept na zaváranú papriku? myslím takú v oleji. strašne to s mm lúbime, tak by som mu chcela spraviť radosť 🙂
pre mm na zajtra zemiakové pirohy s kyslou kapustou a údeným mäsom, opraženou cibulkou a kyslou smotanou
dnes-cestoviny s paradajkovou omačkou a syrom-pre deti-mm je v praci
zajtra:polievka nejaka/ešte netušim aka 😅 / a hamburger-domaci
hovadziu polievocku so slizikmi domacimi a plneny rezen /niva sunka slanina/ vyprazany a ryza

dnes zeleninove rizoto pre mna a fasirky s varenymi zemiaky pre manzela 🙂 tak si rozkazal...