Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ja sa tiez neriadim tabulkami, len toto som mu este nedala, tak sa pytam. A nema este zubok, ale to asi nevadi 🙂 Rozmoci tu oplatku snad.
ja prave peciem brownies s cviklou, co mi tu doporucili pred par tyzdnami🙂) skvele to vonia, uvidime, ci to bude aj chutit🙂
dnes pri mame na obed plnenú papriku a na večeru filé z aljašskej tresky podusené na slaninke,cibulke a cesnaku a zapečené so syrom,zeleninový šalát
ahojte kucháročky. neviete niektorá recept na smotanovo špenátovú omáčku? Boli sme na salaši Krajinka a tam som jedla opekané zemiaky so slaninkou a smotanovo špenátovou omáčkou a stráááááášne mi chutili. Rada by som to spravila doma, len neviem ako na tú omáčku ☹ tá omáčka bola z listového a nie mletého špenátu.
Ďakujem vopred za receptíky
@monalisatko:
na oleji oprazit cesnak cibulku, pridat spenat , korenie (bazalka,oregano,sol,vegeta,cierne korenie, pripadne tzaziki), dusi sa to cca 10miň pridat smotanu (pripadne aj nivu) a povarit kym trochu nezhustne...
takto robim spenatovo smotanovu omacku ja .. ale slaninku pouzivame extremne maloekdy tak s tym ti neporadim 😔
ahojte dnes som po dlhom čase varila pre 8 ľudí 🙂 🙂 🙂 rozkázali si kapustnicu, klobásku so zemiakmi a dusenou kapustou. asi príprava na jarmok 😀 😀 😀 😀 langoše a hrnčekový koláč. všetko som zvládla za 3 hodiny. 😀 😀 😀
@chanae super, ďakujem, tú používam bežne aj ja, tak možno zajtra vyskúšam. ráno idem nakúpiť, lebo mám prázdnu chladničku 😀 podvečer sme sa vrátili z dovolenky.
dobre ranko,,,,tak smotanova torta je v chladničke-urobena večer,,,,,faširky,zemiaky bud pečene alebo pyre,,,uhorkovy šalat,,,polievku nechcu,večer na rybniku si robia hašiči- halaszle,,-rybacia polievka tak ideme tam,,,
pečené rybie filety,zemiaky
včera boli bravčové rolky pečené na kyslej kapuste+zemiaky a syrové pagáče
ideme dnes na jarmok k nasim tak sme pozvani aj na obed...pravdepodobne budu jogurtove rezne,americke zemiaky a zelerovy salat...a klasicky vyvar-hovadzo-kuraci 🙂
dnes mame rajcinovu polievku z cerstvych rajcin zo sklenika so syrom a sirokymi rezancami, bravcove v cesticku, zemiakova kasa, zeleninovy salat
dneska pecene napacovane rezne na leči,polievka zo vcera a kedze po vetrisku,burke a lejaku popadalo vela jablk tak jablkove pité a jablkovo hroznový kolačik

Ja som robila spenatove rizoto s parmezanom a prave peciem pizza listkove slimaky na vecer ku telke. A chystame sa na zmrzku do McDonaldu, juj, to sa mamina tesi. Ozaj, kocky, odkedy moze dieta papat zmrzlinovy kornutok? Obsahuje to aj vajce?