Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@katana11 co je to zletit? 😀 chcem si vziat tvoj receptik ale neviem co to slovo znamena 😕
@veronika1417 aby bolo mliecko vlazne, nie teple toboz nie vriace tak dotikovo jemne ohriate zas aby si rovno to drozdie vnom neuvarila... 😵 a pozabudla som masielko davam tiez roztopit a potom ho take do cesta vmiesam ale uz ochladnute nie take zohriate aby neseklo cesto
ja dnes hrachova polievka a spenat s vajcom @veronika1417 to je asi zletnit si myslim 😉 ze aby bolo to mlieko iba vlazne nie vrele ani studene
no zajtra dojde mm z Fr.. talkze mam rozmrazeny bocik, jeho oblubene jedlo.. dam to s cervenou kapustou a americkymi zemiakmi.. a este sa mi rozmrazuje zraloci steak.... chcela som ho zapiect v nejakej omacke ale nic take suprove som nenasla, takl to asi len namacam do marinady a osmazim so zemiakmi...
ale ak mate nejake tipy na tie zralocie steaky ako urobit tak sup sem s nimi 😉
@veronika1417 kludne su suprove aspon kazdy mi ich v rodine chvali, ze su take nadychane ale treba ich spapat v ten isty den lebo potom to uz nie je ono 😉 ja ich mam rada 😵
ja som včera vysmazala kuracie stehna, len tak na veceru, ale mm si vymyslel, ze chce majonezovy salat, tak dnes vysmazam znovu plus ten salat... Asi sa uz tesi na vianoce 😀
@katana11 nas je tolko, ze na druhy den nikdy neostane 😀 mm rada sikovne.lahke, jednoduche recepty a ked je za ne pochvala tak to je naj 😉 ale nemam doma drizdie do frasa takze dnes asi nebudu ☹ skodaaaa 😒
@katana11 prosim Ta kolko asi nechavas kysnut cesto? a ked vyvalkas tak na kolko cm - odhadom 😉 a kolko Ti toho vide z jednej davky? 😀 prepac ze tolko sa vypytujem ale uz ked to budem robit tak nech vsetko viem 😉
no kolko nechavam, nechavam ho na dva krat ale ak sa budes ponahlat kludne len raz tolko co sa ti nadvychne cesticko potom ho ak tak este ruzne premiesaj a opat nechaj vydut 😉 cca 45 min. nechaj ale prikrite a ked rozvalkam tak cca na 1-1,5cm ono ti postupne bude stale treba dovalkavat lebo sa ti bude naduvat izbovou teplotou. No ked ich ja decakom vykrajujem tak ich vyde isto cca daakych 40-50 moj odhad 😅 daj vediet nemam to zratane len teraz si to tak v hlave zratavam...
@sisanka ahoj,cibuľku opražíš,pridáš slaninku,potom mäsko a lečo a nakoniec feferónku
sobota- zemiakové placky + restovaná pečeň, brokolicová polievka
nedeľa - paradajková polievka , maďarský guláš + knedľa a linecké striekané pečivo som piekla
pondelok - zeleninová polievka a maď. guláš u svokrovcov 😅 😅 deti na večeru hamburgre,
dnes - fazuľa taká hustejšia + zemiačky + pečivo
včera -kuracie prsia na spôsob paprikášu+halušky
dnes-pizza štangle+cesnakovo-syrový dresing
@veronika1417 Ahoj, no buchty sú klasika, kysnuté cesto, niekomu stačí z pol kila múky no u nás je kilo akurát aby vydržali do druhého dňa 😀 Recept je tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27462#dis... a ja pridávam do cesta ešte vanilkový cukor+citr.kôru a sú mňam 😵
dievčatá, neviete mi poradi, čo urobiť s peenou tekvicou? Nejakú polievku???? MM má strašne rád tak tú sladkú teklcvikcu na pečenie, ale včera kúpil iný typ- je okrúhla a ploská, a teda keď sme ju upiekli, je všetko iné, len nie sladká ☹ Na priamy konzum moc nie je, ale je mi ľúto ju len tak vyhodiť....
chleba s maslem a se sunkou... 😉
..cekam na opravare "kuchyne" 😒 😠
vypada to i na studenou veceri, snad ne na studeny cely tyden 😒
Inak baby slubujem, ze odkedy vas citam uz vzdy budem mat doma kupene : kvasnice, maslo, citronovu koru, kakao,... bez toho sa jednoducho nedaaa a vy take chute viete narobit 😀 ale veeelmi vas chvalim kade chodim 😉
zeleninova polievka s haluskami a pecene pagaciky z kysnuteho cesta a hlavkovej kapusty 🙂

dnes jogurtové rezne, už sa na ne teším, úplne som na ne zabudla, tak su po dlhom čase 😵