icon

Čo môže papať 16 mesačné dieťa na Vianoce?

julka1979
18. nov 2012

Je dost velky papkac zatial mu asi ziadne jedlo nerobilo problem.dakujem

Strana
z2
adrianai
19. nov 2012

moja malá mala minulé Vianoce 15mes. a urobila som jej zemiakové pyré, lososa na masle s červenou šošovicou (tú veľmi ľúbi), polievočku mala vývar...tento rok bude mať už aj zem. šalát, len jej ho upravím s jogurtom, lososa (iba manžel jedáva kapra) a kapustnicu robím "bielu" so suš. slivkami, určite aj z nej sa jej ujde 🙂
ja niesom názoru, že všetko ale s mierou, smažené jej určite nedám tak ako aj sebe, ale odopierať si sviatočné jedlo tiež nechcem, snažíme sa jesť zdravo a teda si jedlo len upravím a manželovi urobím zvlášť (kapra) 😉

lussy23
20. nov 2012

ľudia, načo riešite, čo 16mesačným deťom na štedrú večeru? veď oni si neuvedomujú, že je nejaký štedrý deň! Dajte jej to, čo má rada.

wera.g
20. nov 2012

my máme rybaciu mixovanú polievku zeleninovú, takže tú isto aj štuplík dostane a počítam že viac do ňho ani nedostanem, ale dám mu hryznúť aj z oplátky, aj kapríka trošku 🙂 on už papá všetko čo vidí u mňa, jasné slané a korenisté mu nedávam, ale napríklad dnes sme spolu jedli bryndzáky a nevedel sa ich dojesť 🙂

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
magali
20. nov 2012

nas maly mal na prve vianoce dva mesiace, takze nic :D na druhe vianoce mal cez rok a jedol s nami slepaci vyvar.. chlebik namacany v kapustnici mu chutil.. my nemavame nejake tradicne jedla, niesme veriaci.. takze u nas je normalne kura, kacka, udene maso, rezne, zemiakovy salat, ryza .. z kazdeho trochu, robime aj mrkvovy salat, takze si mal z coho vybrat, tazke mastne sme mu nedavali, takze asi tak.. inak myslim ze super napad je ten losos a kasa.. podla mna moze vsetko len mu to treba prisposobit, aby mu nebolo zle

sendy182
20. nov 2012

ak mu chutí rybka? .....tak mu daj.... 🙂 .....zemiakový šalát.?...ak mu chutí a jedol ho tak mu ho daj... 😉 ....kapustnica? ak mu chutí a jedol už tak mu ju daj. 🙂 ..........a ak nie tak rybku bez kostí na masle.......alebo kuracie prsia plátok na prírodno....zemiakové pyré..kompótik alebo zeleninka ........a slepačí vývar....to istí... 😀 😲 .....no ako píšeš tvoj malý je jedák bezproblémový tak nemáš sa prečo obávať........... 😉

Strana
z2