Čo uvariť chorému dieťaťu?
Prosím poradte mi mám chorého syna a nechce mi jesť, má aj soplíky aj kašlík a berieme antibiotiká. Všetko sa mu sprieči a vypľúva. A doktor mu zakázal mlieko. Máte dáke receptíky
@katarina95 naša lekarka vždy povie,jesť iba ak chce,dôležité je piť samozrejme pri chorobe.možno mu ani nechutí,hlavne ho nenútiť.možno ho bolí hrdlo.ked vyzdravie tak to dobehne.
@katarina95 a probiotika beriete?? moze kuraci vyvar,piskoty,zemiacky a rybku,alebo rizoto,...kuracie mäsko+ryza,...mlieko kvoli ATB sa neodporuca,....rozok s maslom,sunkou,...
@katarina95 odstavujem mu ovocie a zeleninu,pije vela tekutin,mandlove mlieko,papa mandle,susene ovocie,ryzu,masovo zeleninovy vyvar....moc v chorobe nechce zut,takze to riesime skor tekutou stravou
nenut od hladu neumrie, ked tak len vyvar daj a vela tekutin, moja tiez tri dni nejedla ( za tri dni kocku zemiacka a jednu piskotu) a na stvrty den otvorila oci a povedala ham. nic sa mu nestane aj keby nic nezjedol. Pokial ma dieta jedlo ponuknute od hladu neumrie

@katarina95 tak u nas funguje najemno postruhane sladsie jablcko bud s piskotami alebo jemno zomletymi ovsenymi vlockami. Potom je schopny zjest aj nieco ine, nastartuje to chut do jedla. A idealne potom asi kuraci vyvar, alebo nieco ine osvedcene, oblubene... Ale ked nechce velm jest, tak nenutit, ten den to vydrzi. Hlavne pit vela.