Čo varíte 7 mesačným deťom?
co varit detom 7. mesiaci?
ja robim bud zeleninkove, alebo zeleninkovo-maskove pyre, niekedy pridavam cestoviny, niekedy ryzu, zemiacik.. zahustujem bud nemliecnymi, neochutenymi kasami, alebo kasami z bioobchodov. raz za dva tyzdne pridavam polovicu uvareneho vajecneho zltka.
vsetko mixujem ponornym mixerom, vsetko je to raz - dva hotove.. a hlavne si vzdy narobim viac aj do mrazaku...
ja sa priznavam ze mi papame hippky a veeeeeeelmi nam chutia - rozne ovocie a rozne zeleninovomaeskove - myslim ze taku pestrost by som varenim nikdy nedosiahla 😉
.. este som zabudla, do kazdeho jedla..kedd si vspomeniem pridavam par kvapiek olivoveho, al. repkoveho oleja. dnes som uvarila sladky zemiak, cukinu a zahustila ryzovou krupickou, tj pomleta ryza z bioobchodu.. moj Jakub to miluje🙂 aj cukinku s obycajnym zemiacikom ma velmi rad.
uvarim zeleninku a rozmixujem .. olovrant davam jablcko alebo vyzivu nesladenu .. teraz zhanam nejake recpty lebo zeleninku mi uz moc nechce jest :D
@31majka12 jedlo z mrazaku treba nechat prejst varom, aspon 2-3 minutky, ja tam vzdy dolejem tak pol decka, decko vody a este to zahustim nejakou obilninovou kasickou ak je to moc riedke.. chuti to ako cerstve.. OZAJ!! moj Jakub je inak fajnovka, kupovane zeleninove, al. zeleninovo masove vyzivy nezje.

@timiemi tak toto sa pripájam aj ja poprosím receptíky 😉 😉