icon

Čo varíte v teplých letných dňoch?

zuzulienocka78
Dnes o 14:15

Ahojte, hľadám nejaké inšpirácie - hlavne večere.

stellarstar
Dnes o 14:22

Studený šalát budem dnes robiť

lilinka88
Dnes o 14:22

Včera som robila kuracie steaky s nivou a zemiakmi, zeleninový šalát, predtým cestovinový šalát s tuniakom

tenerifka
Dnes o 14:24

To co po cely rok a co mi chuti..... Aj 10-hodinovy vyvar z kosti, salat, steaky, ryby, gulas..... Mne chuti polievka aj v teple, je mi to jedno

kvadrinkaaa
Dnes o 14:26

Práve robím segedín. 😂
Ale moja teória je, obetovať sa jeden deň a mám do soboty pokoj. 😀

anonym_8d0344
Dnes o 14:27

Ja som vcera vecer piekla cuketove placky.. take dobre letne jedlo a tak som sa pri tom spotila 😂

anonym_c28276
Dnes o 14:28

večere nikdy v živote som nerobila varené

domkakvet
Dnes o 14:29

@zuzulienocka78 to co aj inokedy prazenicu, chlieb so sunkou, krupicu, chlieb vo vajci, parky, rozne pomazanky.

marsmykkok
Dnes o 14:30

@zuzulienocka78 Ja skôr bežné jedlá, včera bola šalátová polievka so slaninou, dnes karfiol, zajtra kurací perkelt, ale v piatok urobím cestovinový šalát, teda uvarené cestoviny, kuracia saláma, sterlizovaná zelenina, koreniny a pol na pol jogurt s tatárskou do toho. Také celkom retro jedlo čo mi napadlo že sme kedysi v teple robili.

zuzana2910
Dnes o 14:33

Večere nevaríme, nie sme zvyknutý ešte večer pučiť teplé jedlá. Inak varím aj v lete to co aj v zime.

anonym_e2cb3a
Dnes o 14:37

Ovocné polievky a čerstvé šaláty

anonym_f1c7c1
Dnes o 14:40

@zuzulienocka78 väčšinou šaláty s proteínom + jogurt, cottage syr na osvieženie, do toho trocha pšena, quinoa, kus kus, cestovina...

anonym_6a6272
Dnes o 14:43

cestovinovy salat, grecky salat, tuniakovy salat, hokaido placky so zemiakmi, varene zemiaky, kuracie spizy, tortilly, zapecene toasty...

anonym_e54a4e
Dnes o 14:52
@anonym_6a6272

cestovinovy salat, grecky salat, tuniakovy salat, hokaido placky so zemiakmi, varene zemiaky, kuracie spizy, tortilly, zapecene toasty...

@anonym_6a6272 vlassky salat z kauflandu.

anonym_076d1d
Dnes o 14:58

nevarim teraz vobec

anonym_d5351f
Dnes o 15:12

Práve som dovarila kuraciu polievku, fajne horúcu si dám. 🥵 Ale ináč v takom teple nemáme chuť jesť skoro vôbec, deťom stačí v škôlke, škole varené a doma už len nejaké jogurty, výživu s piškótami, ovocie, zelenina.

mk1111111111
Dnes o 15:18

Vcera caprese a dnes pecenu cviklu s pecenym cesnakom a kozim syrom. Zajtra neviem, asi "frastacku", to je do par minut hotove, nech mame aj maso

anonym_f42992
Dnes o 15:21

večere nevaríme, na obed šalátový prívarok, zemiaky

januska12323
Dnes o 15:21

Na večeru bude nevarené ako vždy, nebudem variť viackrát denne.

sara07
Dnes o 15:31

večere nevarim nikdy
bud sa urobia toasty alebo niečo studene sladke slane

anonym_2e3953
Dnes o 15:36

A hneď päť príspevkov v zmysle, my nevaríme nikdy, večer varené nejem, ja večere nevarím...🙈

Ste super všetky!!!

katkaseiner
Dnes o 15:41

Snazim sa navarit naraz viac a potom zohrievame - robila som paradajkovu polievku (ta nevadi aj ked sa je trochu vlaznejsia). Vcera dalsiu polievku som robila - spenatovu. Este tam mame rezne a grilovane maso. K tomu salat (nakrajana rozna zelenina, olivac a salatovy syr), varene zemiaky. Zajtra planujem nejake cestoviny s kuracim a syrovou omackou.

anonym_385754
Dnes o 15:41

tortilla/toast zapeceny/chleba s pomazankou a kopaaaaaaaaaaaa zeleniny
ziadna tepla vecera, nehrozi
a inac aj melon

anonym_2eddc1
Dnes o 16:35

@zuzulienocka78
KFC donaska

anonym_5e6eea
Dnes o 17:41

Tie čo večere nevarite, to nejete celý týždeň varené jedlo?
Ja musím variť večere, lebo prežiť celý týždeň iba na chlebe či rožku s niečím by som umrela od hladu. V práci nemáme obedy a deti ako dôjdu zo školy tiež sú hladný.

anonym_18aff2
Dnes o 18:44
@anonym_5e6eea

Tie čo večere nevarite, to nejete celý týždeň varené jedlo?
Ja musím variť večere, lebo prežiť celý týždeň iba na chlebe či rožku s niečím by som umrela od hladu. V práci nemáme obedy a deti ako dôjdu zo školy tiež sú hladný.

@anonym_5e6eea jeme predsa vareny obed. Ked sme doma tak navarime, ked sme v praci tak objedname. Deti tiez maju obed v skole/skolke.

anonym_4ef2f4
Dnes o 18:50

@zuzulienocka78 tak ako vždy.Nerozlisujem letné a zimné jedla, ale pečené mäso a ťažké jedlá teraz nerobím.Robila som kurací spiz, cuketa, paprika.U nás sa vždy je teplé jedlo buď hustá polievka, alebo nejaká minútka.Obcas pomazánka, omeleta.u nás su hladní všetci a stále😆teraz sme dojedli, ale chodíme spávať neskoro

kp7333
Dnes o 19:40

Na obed kuracie maso na grile, k tomu grilovana zelenina/salat, dresing, chlieb/pecivo. Na veceru sosovicova polievla s opecenou cesnakovou bagetou. Na olovrant vychladeny melon.