Je kokosový cukor vhodný pre deti?
Ahojte mamicky, chcela by som sa spytat. Vyrabam malej detsku vyzivu a v obchode mi padol do oka kokosovy cukor, lenze teraz nikde neviem najst odkedy a ci vobec je vhodny pre male deti. Pouzivate ho?
@liz_lemon tak mala je uplne malinka (2,5m) ale snazim sa jej vyrabat vyzivku a pripeavu na jedlo ked zacne jest. Preto sa pytam ze ci jej ho do vyzivy dat alebo nie. No nevadi, zjeme my 😂
@ty_moj_kvet tak to urcite nie, detom cukor netreba davat, a uz vobec nie takym malinkym, samotne ovocie obsahuje cukor, netreba im pridavat dalsi
Do vyzivy cukor vobec nemusi ist (staci uvarit, pomixovat) a cim neskor ho zacnes davatz tym ti bude jest vsetko.
@ty_moj_kvet do vyzivy sa cukor nedava. da sa aj prirodne osladit, napriklad do jablkovej vyzivy dat kusok bananu ci marhule.

ja ho pouzivam, stale je to len cukor, obsahuje aj nejake prospesne latky, ale nie zase tolko, aby sa o nom dalo povedat, ze je zdravy
neviem, ake stare je tvoje dieta, ale uplne malym detom (tak do 2-3 rokov) by som cukor vobec nedavala