icon

Je varenie polievky z mrazeného krídla bezpečné?

26. júl 2024

Ahojte, včera vecer som zabudla vybrať z mrazničky krídlo morčacie, tak som ho vybrala ráno, bolo už tak na polovicu rozmazane a už sa varí v polievke.

Prosím uistite ma, že je všetko ok, lebo sa bojím, že to nebude dobre keď som dala na polku zmrazené krídlo - vnútri bolo ešte zamrznuté. 😓🤦‍♂️ Samozrejme budem variť dlhšie.

mirage
•
26. júl 2024

vies, ze varom sa jedlo vari, ze?

deti95060810
•
26. júl 2024

jasné že je všetko úplne v poriadku... mne sa to stane tiež.
buď v pohode.

autor
•
26. júl 2024

@deti95060810 ďakujem za odpoveď. Už som kľudnejšia lebo si pripadám, že ani mäso neviem rozmrazit. 😄😄

lakebabe
•
26. júl 2024

Vieš koľko krát som zabudla mäso rozmrazit na vývar, neboj sa nič mu nebude

markusrasford
•
26. júl 2024

@ mozno bude trosku mutnejsie ale inac všetko je ok

fido69
•
Autor odpoveď zmazal
•
reanda
•
26. júl 2024

ja skoro vzdy varim zo zmrazeneho.. z uplne zmrazeneho.. lebo varenie neplanujem a tak by som ani rozmrazovat nestihla 😀

autor
•
26. júl 2024

@fido69 no ved práve preto sa pýtam, stalo sa mi to prvýkrát, čiže som nevedela, ze co mam čakať.. radšej sa opýtať skôr ako bude už neskoro a zistím, že je to nebezpečné alebo nevhodné na konzumáciu. 🙃

autor
•
26. júl 2024

@reanda nemáš potom zakalenu?

reanda
•
26. júl 2024

nezda sa mi zakalena, ale ja si nepotrpim na dokonaly vyzor vyvaru, staci, ze je chutny 🙂

markusrasford
•
26. júl 2024

Ako nebezpečné ani nevhodné na konzumáciu to určite nebude. Dá sa ju kludne konzumovať len je tam menšia hrozba ze bude mutna.

fido69
•
Autor odpoveď zmazal
•
1mina
•
26. júl 2024

urcite nebezpecne to neni, to by bolo jedine naopak ze pridlho stalo niekde rozmrazene :

vikusjk
•
26. júl 2024

@fido69 uzasne napisane, normalne so zaujmom som to citala. Podobne minule jeden clanok o miske rychlokyske a procese, ktory prebieha pri kysnuti cesta. Uzasne veci, fakt. Som uplne mimo chemie a tychto odvetvi, ale vzdy ma zaujme precitat si nieco take o veciach, ktore su denne bezne okolo nas 🙂

osky
•
26. júl 2024

Musis ju varit celkom pomaly
Ved najprv das len mäso,a ked sa zacne varit,pozberas penu.
Potom stiahnes na uplne slaby plamen a ono sa to usadi na dne....
Takze teoreticky nemusi byt ani zakalena

fido69
•
Autor odpoveď zmazal
•