Kde kúpim kvalitný kečup pre deti?
Ked boli ešte SK kupovali sme v sklenicke Tesco kečup stal tuším v akcií raz 5,10 ten bol tiež výborný no už sa pokazil chuťovo.
Tak my sme s dcerou velki kecupovi fanusikovia. Ale nemam rada tie v plaste a take ktore su zahustovane tymi modifikovanymi skrobami, alebo extra prisladzovane. To uz ani nechuti ako kecup. Otma je fajn. Ale ked sme skusili tuto novinku, vraj s farmarskymi paradajkami, uz iny ani nechceme. Perfektny. Urcite lepsia volba ako vsetky kecupy co sme mali doteraz. Akurat ten z DM sme este nemali, skusime aj ten.
Vyskusajte, nebudete lutovat. Aj zlozenie je dobre, ja vyberam hlavne podla toho.
Este doplnim, ze mame ho z tesca. A co sa tyka toho skrobu, tak ten je asi v kazdom kecupe, ale tu ho vobec nie je citit. A ta konzistencia toho kecupu nie je uplne taka jemna, ako keby to okolo paradajok ani neslo. To sa mi lubi.
Ja som mala posledny rok problém, ze mi ziadny kecup nechutil... Potom som vyskusala lidlovy v skle, moja laska ku kecupu sa obnovila hned :D najlepší kecup!

@tykat my kupujeme tiez len tento, obsahuje najvacsie mnozstvo paradajok🍅🍅🍅🍅🍅