icon

Kto pečie pekné detské torty v Topoľčanoch?

jankamesinova
7. sep 2012

Alebo aj mamička,ktorá pečie torty,len nech to je v TOPOLČANOCH

evina1909
•
7. sep 2012

moja susedka pečie pekné tortičky ale neviem či ja na koníkovi,ak by ste mali záujem skontaktujem ju a napíšem vám

aknaj
•
7. sep 2012

@jankamesinova skús si vyhľadať na stránke www.tortyodmamy.sk

lokalistin
•
11. sep 2012
zuzu611
•
10. mar 2013

martina svecova daj si na facebook

denaj
•
11. mar 2013
1977
•
3. apr 2014

Baby poradte mi z okolia Topolcian potrebujem pre 4rocneho chlapca tortu auto cars alebo traktor. 🙂 😉

sega25
•
23. sep 2014

Určite neodporúčam Simmetriu na námesíi v TO. Torty si tam nedávajte robiť. Mám veľmi zlú skúsenosť. Torta sa rozpadávala.

ester79
•
25. sep 2014

Odporúčam Katku Tóthovú z Tvrdomestíc. Piekla nám na krstiny, veľmi pekná práca. @1977, ak máš záujem, pošlem kontakt do správy.

ewicq
•
20. okt 2014

V menšom, ale vo väčšom! 🙂

Milí priatelia, priaznivci akéhokoľvek umenia, chystáme pre Vás ďalší Kreatívny piknik v Topoľčanoch, na ktorý sa môžete tešiť už teraz. 🙂

Po veľkom úspechu prvého pikniku sme sa rozhodli, že druhý spravíme ešte skôr, ako sme pôvodne plánovali.
Tento druhý Kreatívny piknik, na ktorom sa stretnete s kreatívnymi ľuďmi a spoznáte ich prácu, sa bude konať dňa 9.11.2014 od 13:00 v budove školského internátu Vansova a bude ako inak ZADARMO. 🙂
___________________________________________________________________________________

AKTIVITY A VYSTÚPENIA NA PIKNIKU SÚ STÁLE V RIEŠENÍ, TAKŽE INFORMÁCIE BUDEME NA UDALOSŤ PRIEBEŽNE DOPĹŇAŤ.
___________________________________________________________________________________

Prosíme záujemcov, kt. by chceli prezentovať svoju tvorbu, aby nám napísali na našu stránku Kreatívny piknik - Topoľčany svoje meno, telefónne číslo a to, s čím prídu na piknik. Sme radi za každého jedného z Vás - či už výrobcu, hudobníka, tanečníka, maliara, fotografa, herca, návrhára ...

Už teraz sa na Vás tešíme! ^.^

janka7173
•
23. okt 2016

@ester79 ešte máte kontakt na Totovu ďakujem....

majuka1983
•
21. feb 2017

prosim dobru cukrarku z topolcian potrebujem tortu detsku..a za rozumnu cenu..mate typy??overene..dakujem

yvik
•
20. aug 2021

@ester79 môžem poprosiť kontakt na pani . Ďakujem