icon

Kto varí iba v parnom hrnci?

22. jan 2026

Niekto kto varí v podstate iba v parnom hrnci?

gypsomilka
22. jan 2026

Ja skoro cele leto. Lebo doma sa mi varit nechce a tak to davam von na terasu

autor
23. jan 2026
@gypsomilka

Ja skoro cele leto. Lebo doma sa mi varit nechce a tak to davam von na terasu

@gypsomilka a prosím ťa aký máš? Ja mám ETA Calderon II a stále hľadám správny systém ako v ňom robiť naraz napr ryžu, mäso a zeleninu

gypsomilka
23. jan 2026
@anonym_autor

@gypsomilka a prosím ťa aký máš? Ja mám ETA Calderon II a stále hľadám správny systém ako v ňom robiť naraz napr ryžu, mäso a zeleninu

@anonym_autor no ak to chces naraz tak jedine sledovat cas a bud dat maso najskor,podla toho ake davas kolko minut potrebuje a potom pridas ryzu a nakoniec zeleninu. Alebo opacne das vsetko naraz a odoberas prvu zeleninu ryzu a nakoniec maso. Inak mam ten isty parak.predtym som mala tefal,ten sa mi zdal byt lepsi.

autor
23. jan 2026
@gypsomilka

@anonym_autor no ak to chces naraz tak jedine sledovat cas a bud dat maso najskor,podla toho ake davas kolko minut potrebuje a potom pridas ryzu a nakoniec zeleninu. Alebo opacne das vsetko naraz a odoberas prvu zeleninu ryzu a nakoniec maso. Inak mam ten isty parak.predtym som mala tefal,ten sa mi zdal byt lepsi.

@gypsomilka mne sa tento pozdával kvôli tomu, že sú tam tie dve samostatné zóny. Že vieš jednu zónu začať robiť skôr ako druhú. Len to stále neviem správne nakombinovať. Keď dám pauzu a niečo chcem vybrať, tak sa mi to celé vypne. A dochucujes vždy až po uvarení?

gypsomilka
23. jan 2026

Nie vsetko dochucujem hned,lebo ked som az po tak to nikto nechcel jest 😅 bolo to take neviem. Niekedy si tam vkladam napr papier na pecenie alebo take tie papierove kosiky co idu aj do fritezy napr aby som mala stavu z masa napr

autor
23. jan 2026
@gypsomilka

Nie vsetko dochucujem hned,lebo ked som az po tak to nikto nechcel jest 😅 bolo to take neviem. Niekedy si tam vkladam napr papier na pecenie alebo take tie papierove kosiky co idu aj do fritezy napr aby som mala stavu z masa napr

@gypsomilka okey, ďakujem za rady