Mali by ste vyhodiť zemiaky obliate pracím práškom?
Ahojte.decko mi oblialo zemiaky cesnak cibulu pracim praskom bonux..mysliste ze to mam vsetko vyhodit? Lebo staci to poumyvat? Neviem ck s tym..och cerstvo nakupene akurat.
píšeš prášok... prášok sfúkni a cibuľu očisti...uvidíš či je problém. si myslím že ani pri cibuli nebude. ale však uvidíš.
Ach slak ma trafi akurat som nakupila 15 kg zemiakov 5 kg cibule a nejakych 10 hkav cesnaku
Prečo by si to mala hneď vyhadzovať? Však oplachni vodou, nechaj vyschnuť. Je to praci gel, nie kyselina chlorovodikova :D Zemiaky aj tak budeš šupať a rovnako aj ostatnú zeleninu.
Tiež si myslím,že to nie je až také kritické. Veď sa všetko ošúpe,umyje,prejde varom. Nie je to kyselina.
Podľa mňa gél vsiakne do zeleniny, bude cítiť vôňu, nepomôže šúpanie a už vôbec nie umývanie
ak gél - tak to nič moc... vyskúšaj jednu cibuľu očistiť a uvidíš ... ale dobre to asi nebude...
@henka123123 za tych par eur by som to urcite neumyvala a nedala jest detom... Vlastne ani ja by som to nejedla. Vyhod a kup nove
@henka123123 ťažko povedať ako moc je nasiaknute, tiež nie som zástanca plytvania a vyhadzovania, ale ak sa to napilo by som to nejedla. Ale píšeš 15 kg zemiakov pochybujem se to všetko napilo. Možno len zvrchu
Ale ano z hora z regala vylial ten gel rovno dole do bednicky..no nic tak to asi vyhodim.jw mi to luto a hlavne to ze som to kupila teraz a rovno kos..co uz
No zemiaky môžes vyskúšať umyť vysušiť a potom ošúpať, Ale umyté zemiaky nevydržia dlho. Inak cibuľe sa nedá umyť a potom ďalej skladovať. Za pár dní bude smrdieť a plesnieť. Nabudúce potraviny neskladovať spolu s čistiacimi prostriedkami
@sisska96 ja son to mala zvlast len mi dosiel nakup a som narychlo to vylozila na regal.co uz on vsetko vylieva a nonstop robi skodu uz som si zvykla
@henka123123 No treba vymyslieť nejaký trest, aby nabudúce vedelo, že nemôže robiť hocičo
@anavixy to ne.on ma maniu vylievat prelievas vysypat..ale uz to nerobieval ale teraz po ockovani sa mu velmi zhorsil stav.uplne je cely den vo svojom svete

@henka123123 No ja by som vyhodila