icon

Môžem zamraziť mäsové guličky v omáčke?

21. júl 2024

Ahojte dnes som to prehnala s varením obeda a ostalo mi veľa paradajkovej omáčky a v nej mäsové guličky robené z mäsa mix hovädzie bravčové vajíčko strúhanka korenie. Otázka znie či sa toto môže zamraziť a či sa nepokazí zamrazené to mäso aj s omáčkou? Ďakujem za rady.

viestta
•
21. júl 2024

Bezne zmrazjem, nic sa tomu nestane. Odporucam zmrazovat po porciach pre jedneho, rozmrazis kolko potrebjes

autor
•
21. júl 2024

@viestta ďakujem ja nie som nejaké skúsená kuchárka preto sa.pytam..a to vajíčko v tom mäse sa tam nepokazí?

viestta
•
21. júl 2024

Vsak uz je to uvarene. Co sa na uvarenom v mraze moze pokazit? Skus si na to odpovedat

autor
•
21. júl 2024

@viestta neviem čítala som že nie všetko sa môže.mrazit preto sa.pytam radšej

danyelia
•
21. júl 2024

Ja by som nič nemrazila, ale zjedla na večeru, alebo zajtra na obed alebo zajtra na večeru 🙂

autor
•
21. júl 2024

@danyelia pýtala som sa doma či to budú jesť zajtra alebo večer a všetci že už to jedia dva dni a stačilo tak preto zisťujem to mrazenie

viestta
•
21. júl 2024

@danyelia ja taketo jedla, ktore potrebuju pol dna na to aby boli uvarene varim planovite v dvojnasobnych davkach, co sa nezje zamrazim a mam zasoby na "casy nudze". Uvarit tolko co sa zje na obed a na veceru ani neviem ci viem. Ja mam jeden suflik v mraznicke na "hotovky".

egonsk
•
21. júl 2024

kludne zamraz. Akurat po rozmrazeni ta stava bude mat trosku inu konzistenciu a mozno aj gulky sa mierne rozpadnu, kedze zaprazka i zatrepka nemaju moc radi zmrazovanie a vajco so struhankou tiez povolia mierne tie gulky...

dadka1997
•
21. júl 2024

Ved nechaj na zajtra a na pozajtra, ci zas budes zajtra nove varit ?

monitka80
•
21. júl 2024

Tak varila si to dnes alebo to už jete 2 dni? Lebo dvojdňové jedlo by som už vôbec nemrazila.

la_dolce_vita
•
21. júl 2024

Zamrazit sa da, ale mne to uz potom z mraznicky nechuti..

danyelia
•
21. júl 2024

@viestta Ja varím radšej menej, lebo viem, že sa všetko zje, hoci aj na druhý deň, predsa len, sme doma 6-ti. Nikdy som doma jedlo nemrazila, neviem si predstaviť vytiahnuť jedlo po týždni z mraziaku a dať deťom, na to by som nemala chuť ani ja, max tak 2 dni sa zje ,,rovnaké,, a potom už chcú niečo iné, my radšej čerstvé 😁 Ale chápem, že niekto to rieši tak...

viestta
•
21. júl 2024

@danyelia každý ako jemu vyhovuje. Ja nechcem byt otrokom sporáka.

autor
•
21. júl 2024

@monitka80 j som varila dnes svokra u seba to isté včera tak sa vzbúrili.moji doma

autor
•
21. júl 2024

@dadka1997 ja varím každý deň nové ..veľa nás je

dadka1997
•
21. júl 2024

Ufff byt otrokom kuchyne, to by ma nebavilo