icon

Môžu byť jahody z konzervy v bublanine?

29. mar 2025

Skusali ste? Lebo nemam cerstve.

vanilkovazmrzka
•
29. mar 2025

Preco by nemohli? Len mozno budu prilis na kasu po upeceni, ale tak nic hrozne sa nestane…

autor
•
29. mar 2025

@vanilkovazmrzka no presne toho sa bojim, ci nebudu moc blatove alebo ci cesto nebude moc mokre z nich

traktor
•
29. mar 2025

Dávam a nie sú na blato a používam aj nálev, miesto mlieka dávam jahodový šťavu

klara351
•
29. mar 2025

Ak chces dávať dole bublaninu zavárané ovocie, vyber si radšej nejake tuhšie. My napríklad dávame višne, možno aj slivky alebo marhule by boli ok.

vanilkovazmrzka
•
29. mar 2025

Toho by som sa nebala, ze cesto bude mokre, ked ich tam nenasypes nejako extra vela 🙂 skus, uvidis. Kolacik sa zje tak ci tak

eva_kovac
•
29. mar 2025

Radsej nie, ine ovocie ktore je tvrdsie moze byt aj z konzervy ale zrovna pri jahodach by som do toho nesla.

januska12323
•
29. mar 2025

Nebude to pekne vyzerať ale inak môžeš.

hankab
•
29. mar 2025

Uz som robila aj z mrazenych jahod (predtym som ich nechala roztopit) a ano, bola rozmacana. Pustili stavu a cele to v nej plavalo. Dala sa zjest, ale nebolo to ono.

viestta
•
29. mar 2025

blatovejsie ako cersve nebudu, mozno budu aj lepsie ako cerstve, lebo uz ich dost stuzil cukor z nalevu

majamat
•
29. mar 2025

zavisi od jahod. niektore z konzervy,c i mrazene su vcelku tuhe, aby drzali tvar. take su upne v pohode.
do bublaniny davama kekolvek ovocie - cerstve, mrazene, z konzervy a prave casto jahody, maliny mrazene v zimnom obdobi

jaskolka
•
29. mar 2025

Môžu ísť,ale vždy je tam "riziko"že budú rozmočene. Ja skôr používam z kompótov marhule, slivky, čerešne.

traktor
•
29. mar 2025

Véď kompót scedíš cez sito, a jahody potom hádžeš do cesta, prípadne rovno zamiešať.. Bublaninu robím mojim deťom v škôlke veľmi často a používam práve jahodový kompót a nikdy nebola rozmočená