icon

Neroztopí sa jedlá fotka na torte s ovocím?

14. máj 2024

Prosím vás, máte niekto skúsenosť - neroztopí alebo nepoškodí sa jedlá foto na torte, ak bude okolo nej ovocie? Ďakujem

monnci2226
•
14. máj 2024

ty budes robit tortu? ak ano tak by som pre istotu dala foto a dozdobila chvilu pred oslavou. ja som raz pouzila jedly obrazok,robila som den dopredu a bolo to potom take ,,navhcene,, odvtedy takto dopredu nerobim, nachystam si len naplnenu tortu dopredu, a dozdobujem v den oslavy..... ale som totalny amater, mozno skusena pekarka ti da lepsiu radu

autor
•
14. máj 2024

@monnci2226 dakujem

tehotna40
•
14. máj 2024

@monnci2226 aj moja mamina to takto robí, tie fotky alebo obrázky dáva až v deň oslavy, inak sa to rozmoci, navlhne... jediná skúsenosť kedy to vydržalo bolo keď bol pod tým fondan a nie len plnka... ale keď bude tesne okolo foto ovocie určite to navlhne takže zdobiť az pred oslavou

1jarkacu
•
14. máj 2024

Ja to dávam keď robím aj deň dopredu na tortu ale robím len pre nás a bielou cokolodou potriem spodok obrázka a tak dávam na tortu 🤷 mne to poradila cukrárska a funguje to

autor
•
15. máj 2024

dakujem vám všetkým, nemám problém, dať obrázok na tortu, povrch torty bude potretý swiss krémom, len to ovocie ma trápi, asi dám len jahody a potriem každú čokoládou