Niečo mliečne pre 15 mesačné dieťa
27. aug 2016
Poradte niečo mliečne pre 15 mesačne dieťa.
@veronikafogasova mliecne polievky,privarky.. Biele joguety,miesany tvaroh-cize domaci milacik cisty cisty ci s roznym ovocim..cottage cheese, uz aj platok tvrdeho syra..lucinu..napr.to som davala ja..alebo aj krupicnu kasu(aj zo spaldovej krupice napr.).. To si pamatam,ze som im.robievala..
V 15 mesiacoch moja jedavala uz takmer vsetko, neviem, co konkretne chces citat, ale ty rada zakladas taketo temy, ze napises kusok a potom pomaly pises dalej, vsak?
Dakujem všetkim za tipi.

jogurt (biely, prip. ochuteny domacim lekvarom/vyzivou/ovocim, alebo s vlockami, ... jogurt vies urobit aj domaci)
normalna krupicova kasa (ja varim malemu v mlieku spaldovu krupicu z DM, velmi chutna)
moze aj tvaroh na rozne sposoby - do jedla, pecenia, ako pomazanku, na palacinky, rovnako cottage cheese uz moze, tvrdy syr tiez - neudeny, neslany, aj maslo normalne)
z kupovaneho radsej Lipanek, ako milacik, je menej umely. a ja najradsej smotanovy .. tiez moze kyslo mliecne vyrobky aj kyslu smotanu. malemu som od roka postupne davala z mlieka vsetko, okrem tavenych a plesnivych a slanych syrov. uz od 8 mesiaca tusim, mozno som do zeleninovych prikrmov smrcla kedy tedy lyzicku kyslej smotany, do kase som mu davala za lyzicu jogurtu, jogurt maval aj s vlockami.
alebo si chcela konkretne recepty?