icon

Oplatí sa kúpiť kačacie prsia, stehná alebo celú kačicu?

2. feb 2025

Dobrý deň prajem. Len tak polemizujem pri varení nedeľného obeda 😄. Čo sa viac oplatí kúpiť,dve stehná keď sú po 7,90 a dve prsia po 8,90 alebo celá kačica po 2,79€ ??
Ďakujem veľmi pekne za názor.😀

saxana000
•
2. feb 2025

Musis pocitat gramaz.. z celej kacky vies odlozit krk kridla a chrbat na.polievku ale musis sa s tym pobrblat. Cela kacka ta vzdy vide lacnejsie..

natalka13
•
2. feb 2025

A ceny mas za kilo ci za balenie?😁 ved si to porovnaj, vies nasobilku a vacsie mensie cisla porovnat.

autor
•
2. feb 2025

@saxana000
Dobre a keď budem nič odkladať,len upečiem celú kačku a zoberiem prsia a stehná?. 🤔

autor
•
2. feb 2025

@natalka13
Cena je za kilogram. Práveže si to neviem vynásobiť,neviem koľko je pŕs a stehien napr z takej 3kg kačky. 🤔

patka06
•
2. feb 2025

A chceš iba prsia a stehná a ostatné nepoužiješ, tak sa neoplatí kupovať celú kačku

sasa1310
•
2. feb 2025

prsia. Neplatíš za kosti

natalka13
•
2. feb 2025

Tak prso nebude mat cez 250gr. Ak nevies porcovat maso a nechces polievku kup samostatne aj ked drahsie

saxana000
•
2. feb 2025

Potom.by som.radsej.kupila.zvlast a mas to bez roboty

hiro
•
2. feb 2025

Kupujem celú. Mäsa je tam málo ale baví ma ju poberať takže nakoniec to nie je také zlé...

lukbe
•
2. feb 2025

Kačka sa specie. Zostane tam toho menej. Divná otazka, koľko pŕs a koľko stehien má kačka.

letfenixa
•
2. feb 2025

@lukbe tak vieš, existujú aj balenia 'štvornohe' kurča.

lukbe
•
2. feb 2025

@letfenixa pýtala sa na počet z kačky. Predpokladám, že kačka je len jedna.

deedol
•
2. feb 2025

Na celej kacke su stehna aj prsia mensie ako tie predavane zvlast. Vyjde cenovo lepsie, ale mas tam realne menej masa.

tykat
•
2. feb 2025

Pozri, zober kolko stoja 2 prsia a 2 stehna. A porovnaj s cenou za celu kacku, ak teda beries ze kridla, krk, zvysok...nezuzitkujes vobec.

margotka17
•
2. feb 2025

My skôr celú kupujeme, väčšinou pečiem celú, ale už som robila aj polievku, tu máme veľmi radi. Stehná pečiem v rúre, prsia opečieme na panvici a dopecie rúra. Zatial som to takto nepreratávala.