icon

Overený recept na bôčikovú paštétu: Ako na to?

sta31
12. feb 2024

Dobrý deň,nemá niekto overený recept na bočikovu pašteku?

Strana
z6
joja101
23. mar 2026

@dom_evi Tak tých príchutí veľa asi nie je, skôr máš na výber také možnosti ako či je robená z pečienky alebo nie...

dom_evi
23. mar 2026

@joja101 ja som myslela vseobecne prichute roznych vyrobcov pastet 😉

sickaba
26. mar 2026

@dom_evi aké príchute napr.? akože bôčiková a takéto myslíš? 😀 to mi inak nikdy neprišlo chutné, tá chuť mi vyslovene vadí.

dom_evi
26. mar 2026

@sickaba presne tak som to myslela. to fakt ti nechuti? ta je nasa najoblubenejsia doma 🙂

zuzlaka
27. mar 2026

@dom_evi Bocikova pasteta pre mna ani nie je pasteta, a ani samotny bocik by som proste do ust nedala, uff 😀 A casto tam ide o odrezky, tuky, same ecka a proste take casti masa, ktore by sa pravdepodobne inak nepredali, vysoky obsahuhe vela tuku, cize ani pre deti to asi nie je uplne ok. Ja sama by som to nezjedla 😀 Za mna su proste tie od Gasparika top. Aspon viem, co je do nich realne pridane.

pielka
29. mar 2026

@zuzlaka ty vieš teda navodiť chute 😀 ale viem, ako si to myslela, treba jednoznačne pozerať zloženie.

joja101
7. apr 2026

@pielka Veď to je prvá vec, čo urobím, keď nakupujem. Ja neviem, či to len ja tak mám.

silvusias
7. apr 2026

@zuzlaka som si toho plne vedomá 😉 Ale zatiaľ ma to od nich neodradilo😀

petricienka
8. apr 2026

@silvusias Veď jasné, keď mám na niečo chuť, tak mňa tiež absolútne nič nezastaví 😀 Veď občas si treba dopriať aj to, čo človek bežne neje.

pielka
8. apr 2026

@joja101 jasné, aj aj to pozerám, ale nie pri veciach, ktoré kupujem roky a mám ich veľmi rada. to by som si nerada sprotivila 😉

ludmilik13
15. apr 2026

davam do pozornosti, akurat som ju jedla a je perfektna. 👏👍😍

dom_evi
15. apr 2026

@zuzlaka ale tak nie je to nasa denno denna strava, len to proste mame oblubene 😉
@ludmilik13nie je tam nejako velmi vela tej masti?

puplatko
20. apr 2026

@dom_evi Je jej tam dosť, ale jesť ju nemusíš. Ja občas na ňu chuť mám, občas nie. Niekedy si dám len tú spodnú časť, ale aj spolu je to mňam ♥

petricienka
21. apr 2026

Mňam, veď tá masť je na tom práveže najlepšia 😍 A na chlebík, ojojoooj..

ludmilik13
22. apr 2026

@petricienka presne tak. keby to jest nechcem, tak si to logicky nekupim a idem dalej 😂 alebo teda ako puplatko napisala, vies ju kludne obist, ak na nu prave nemas chut. ale neublizi ti 😀

joja101
23. apr 2026

@ludmilik13 Jasné, komu to nechutí, nech si kúpi tú za 20 centov bez masti 😂😅

zlatkab2
24. apr 2026

No ja si neviem predstaviť, že by som tú masť vynechala. Veď to k takej dobrej paštéte úplne patrí. Túto odskúšanú nemám zatiaľ, ale dokúpim. My mávame takéto veci bežne doma v zásobe, keď sa nechce variť alebo keď proste potrebujeme len rýchlo večeru odbaviť.

puplatko
Včera o 11:29

@zlatkab2 My tiež tak, zvyknem dokúpiť do zásoby do špajze. 😂 Proste občas ma prepadne taká chuť na paštétu, že neviem odolať a je fajn to mať v prípade potreby po ruke 😀

pielka
Včera o 19:54

@puplatko ja si robím tiež zásoby, asi pre prípad, že by som nevládala ísť na nákup, alebo proste nastala nejaká katastrofa. To bude tým, že som celé detstvo trávila so starkou, ktorá to robila tiež, keďže zažila vojnové časy. Už teraz je toho oveľa menej, čo skladujem, no pred pandémiou som mala toho dosť.

petricienka
Dnes o 10:16

@joja101 Áno, tie sú určite prírodné, bio a bez konzervantov. 😂

dom_evi
Dnes o 20:47

@puplatko jes to tak, ze to premiesas, ci len samotnu mast?

Strana
z6