icon

Podľa čoho vyberáte múku v obchode?

alenka_ba
22. jún 2021

Ahojte, chcela by som vedieť, že pri veľkej aktuálnej ponuke múk v obchodoch si podľa čoho vyberáte, ktorú si kúpite?? Lebo sú rôzne značky, slovenské, české... iné... Čo je pre vás dôležité? Som mladá gazdinka a trochu sa v tom strácam... Ďakujem za rady 🙂

patka06
•
22. jún 2021

vyberám podľa ceny, ktorá je v akcii ...samozrejme podľa toho akú potrebujem
Zvyčajne nakupujem v Jednote ich značku

hettinka
•
22. jún 2021

@alenka_ba kupujem prioritne Babickina voľba ak je v akcii. Ak nie je, tak niektorú slovensku.

alenka_ba
autor
•
22. jún 2021

@hettinka Ahoj, dakujem, ze si reagovala 🙂 Preco prave slovensku?

alenka_ba
autor
•
22. jún 2021

@patka06 to je nejaka slovenska značka? A prečo práve tú? Myslíš, že je dosť kvalitná?

janka1011
•
22. jún 2021

@alenka_ba jedine slovenskú kupujem, treba hlavne dávať pozor na zloženie, okrem pšenice tam iné nemá čo hĺadať.

katrin69
•
22. jún 2021

Ja najprv pozriem na ceny. Druhú vec pozerám, či nie je napadnutá chrobačou a moľami, rovno aj celú poličku kuknem, či tam nie sú mole, lebo poznám jeden obchod, kde to nesledujú... A poslednú vec pozerám záruku. Čím dlhšia je záruka, tým čerstvejšie je pomletá. Nikdy neviete, či aj rok po záruke kúpite potravinu (aj takú som našla 😉) Mám proste šťastie na nezbedné potraviny v obchodoch 🙂

elizabet173
•
22. jún 2021

@alenka_ba pečiem roky a používam len Pohronský Ruskov alebo Babičkina voľba, nikdy nesklamali, je jedno, či to boli kysnuté koláče alebo torta, naopak robila som z múky Coop Jednota medový krémeš, kde nie je čo pokaziť (robila som ho už pred tým asi 50 krát) a myslela som, že to cesto vyhodím von oknom, takže už nikdy.

kkovacovak
•
22. jún 2021

@alenka_ba jedine slovenské. Pohronský ruskov alebo myln Trenčan.

aduskatt
•
22. jún 2021

Pohronský Ruskov polohrubá

jjanulienka
•
22. jún 2021

Podľa toho či potrebujem hladkú alebo polohrubu 🤪🤪😅

patka06
•
22. jún 2021

@alenka_ba áno je to múka z mlyna v Kolárove, čiže relatívne slovenská
Túto práve preto, že Jednotu mám najbližšie a nechce sa mi nosiť ťažké nákupy zďaleka
Som s ňou spokojná nemám dôvod meniť, nemienim platiť za predražené výrobky napr. Babičkina voľba

tosomja
•
22. jún 2021

@alenka_ba kupujem len Babičkina voľba. Raz som kúpila akciovú a ani som s zahustiť nevedela. Ináč, málokedy zahustujem.

damiana1992
•
22. jún 2021

Cena

simonkazga
•
22. jún 2021

Pohronsky Ruskov alebo mlyn Kolarovo, tieto sa mi osvedcili

strongi
•
22. jún 2021

Pohronský Ruskov alebo Babičkina voľba. V ostatných som ponachádzla mole. Takže tie už nekupujem vôbec.

gloria31
•
22. jún 2021

@alenka_ba ja kváskujem a na to si kupujem múky na kvaskovanie z mlynu Trenčan ale na zvyšné pečenie si kúpim kľudne akciovú.

timuranka
•
22. jún 2021

hladkú, polohrubú, hrubú *mlyn Pohronský Ruskov - rokmi osvedčené

luccija
•
22. jún 2021

@alenka_ba varim 20 rokov, ale som v soku ja okrem babickinej nepoznam iny nazov.Kupujem podla ceny..ale ja malo peciem a celkovo pouzivam muku.

zenazaba
•
22. jún 2021

@alenka_ba vzdy iba slovensku. Jednak je kvalitna a treba podporovat slovenskych vyrobcov. Rovnako kupujem zasadne slovenske maslo, syry, mlieko, mäso...

bubinko1506
•
23. jún 2021

U nas pecie muz, ale pouziva len Babickinu volbu alebo Pohronsky Ruskov. Raz skusil nejaku akciovu a cele cesto letelo do kosa - vraj sa nedalo dobre vypracovat.

danina09
•
23. jún 2021

ja sa snazim pohronsky ruskov, ta sa mi najviac osvedcila a bolo jedno, co som piekla, ci som robila tortu niekomu z rodiny alebo som sa dala na kysnute moravske kolace alebo cokolvek ine 🙂

katrin69
•
24. jún 2021

@strongi Ja som našla tie chrobáčiky a moje najčastejšie v Babičkinej, teda tá bola najviac napadnutá... Ale to bola chyba obchodu 😉

pavlovka
•
27. jún 2021

Mám svoje roky, Pohronský Ruskov je osvedčený.