Pohostenie pre vzácnu návštevu
Dievčatá, vo štvrtok ak Boh dá, čakám dosť vzácnu návštevu. A chcem pripraviť Spiš občerstvenie. Koláčik idem robiť pudingový, a chcem aj viete tie malé slané mini croasanty...chcem ich naplniť ale scim?Môžem tam dať nejakú pomazánku a čo ďalej klobásku , šuňu? Okolo na tácku by som dala čínsku kapustu paradajky atď....ale scim naplniť tie croasanty...? A ešte jedna otázka ktorá sa k tejto téme ale vôbec nehodí...že sušku prádla máte zvlášť?Alebo máte 2v1? Mám práčku slim a neviem či na ňu je vhodné dať sušu...a ešte jedna otazocka aký máte dník?☺️☺️☺️
Apetit má recepty chuťovo dokonale vyladené - ak dodržíš postup. Tu sa možeš inšpirovať, sú to teda recepty s lístkovým cestom, ale to sa dá rovnako dobre použiť aj na tvoju plnku.
https://www.apetitonline.cz/menu/28-skvelych-sl...
Mamina teraz plnila balkánskym syrom, ale vôbec to nebolo výrazne. Dala by som oštiepok, pripadne schwarzwald
@hazelgracegus 2v1 zlá voľba čo? Do kelu keď ja mám ti práčku slim, tak asi vymením aj práčku a hotovo
Pundingový koláč mi nepríde ako niečo pre vzácnu návštevu, skôr by som urobila niečo nie bežné ale úplne jednoduché. Napríklad pannacotu alebo creme brulle. Tá čínska kampusta s paradajkami, no to mi nepríde nijak vábne. Ja by som urobila hovädzie mini burgre s doma urobenými žemľami a ako dezert mangový cheescake.
Ako dezert nieco jednoduche, ale nech to dobre vyzera,
Mango float, blueberry/strawberry pie.
Ako hlavne jedlo mini rezne so salatom.
@ada1981
@oslo1
@martul
@hazelgracegus
@ivkazba Dievčatá, pudingový koláčik som chcela robiť preto že, ten Pán, ktorý príde s manželkou viem že ten koláč si na jednej návšteve veľmi pochvaľoval. Viem že je taký obyčajný...ale teda nebudem ho robiť asi radšej obiednam s cukrárne Velvet tortu. Mini reznik dám aj ja doma a ešte niečo obiednam , priznám sa ja vždy všetko obiednavam ani na Vianoce nepeciem, neviem to veľmi...ale tu návštevu si tak vážim že som chcela pripraviť niečo vlastnoručne, ale teda rada si nechávam poradiť a tak Vas posluchnem
@hazelgracegus
@martul Tak ho upečiem , a kúpim aj Velvet rez...a vezmú si na čo budú mať chuť
@vanda323 Tak čauko baby, nič som nepofotila lebo pripraviť takú hostinu je časovo dosť zaberak a keď som si spomenula že by to chcelo foto tak z koláča ktorý bol pudingový a ten Pán si ho tak pochvaloval, že sa nemohol dojest, tak neostalo skoro nič...spravila som mini rezne , obložila tácku zeleninou, syrom, údeným, obyčajným, plnené cheryy papričky tam boli a také blbosticky...ďalej naplnila som tie croasanty s cesnakovou pomazankou syrom klobaskou...chutilo im aj domov som.nabalila..takze úloha splnená návšteva dopadla dobre, ďakujem za všetko baby♥️❤️♥️❤️♥️

Šuňa a šuša 😁
Sušičku máme na práčke (je medzi nimi medzikus), ale na slim to podľa mňa nepôjde, neviem či existujú aj slim sušičky.
A ja robievam "Rovenšťanské žabky" také tie minihamburgery a plnku dávam zmäknuté maslo, lučinu, Bambino a cesnak, klobásku alebo suchý salám a petržlenovú vňaťku a zeleninu
https://varecha.pravda.sk/recepty/rovenstanske-...