Poraďte kuchársku knihu na zdravú stravu pre celú rodinu
Ahojte, vedel by niekto poradiť kuchársku knihu, z ktorej navarím celej rodine, aj keď sa sama snažím prejsť na zdravú stravu a chudnutie? Varievam každý druhý deň bežné recepty. Chcem zaradiť viac zeleniny. Či to nepôjde bez toho, aby som si sebe varila zvlášť? Ďakujem za každý tip 👍🙂
@anonym_autor zdravý tanier by mal obsahovať 1/2 zeleninu, 1/4 sacharidy, 1/4 bielkoviny, nezabúdať na zdravé tuky - maslo, olivy, kokos, avokádo, semienka, orechy, kvalitné oleje olivový, avokádový, kokosový, ľanový...
@anonym_autor varit sebe zvlast nemusis. Ci zdrave jedlo ma byt len pre teba a ostatni nach maju civilizacne choroby? Im viac zeleniny do stravy netreba?
Len pekne var vsetkym, zacni pridavat zeleninu do receptov, uberat smotany, zapraziek, oleja, cerveneho masa...a postupne si zvyknete vsetci spolu.
@anonym_autor zdravý tanier by mal obsahovať 1/2 zeleninu, 1/4 sacharidy, 1/4 bielkoviny, nezabúdať na zdravé tuky - maslo, olivy, kokos, avokádo, semienka, orechy, kvalitné oleje olivový, avokádový, kokosový, ľanový...
@anonym_35e1db všetko z toho používam. Pečiem si aj vlastný celozrnný chlieb.
fitrecepty.sk
@anonym_a3b560 odtiaľ som skúšala dakedy recepty aj zákusky a bolo to nejedlé, dokonca som pripravila zákusok pre kamošku po operácii žlčníka a šlo to do koša.

fitrecepty.sk