icon

Použitie chladeného pizza cesta

9. jan 2026

Ahojte .dostalo sa mi do rúk pizza cesto chladené.pouzivate ho ?chuti to dobre?dá sa z toho urobiť aj niečo iné okrem pizze?

vikusjk
9. jan 2026

@anonym_autor obcas peciem pizzu z takto kupeneho, ale mne chuti len to z Lidla. Akoze aj ostatne sa daju zjest, ale za mna najelpsie je lidlovske

katkaseiner
9. jan 2026

tiez sme to nahodne kupili, chuti to lepsie za nas ako mrazena pizza. Samozrejme si to obložiš tym co mate radi

viestta
9. jan 2026

Robim z neho aj pizzove slimaky, za mna su lepsie ako z listkoveho. Alebo calzone

biba_18
9. jan 2026

tiež mám skúsenosť ako @vikusjk - kupujem to z lidla

anonym_58d391
9. jan 2026

posuch smotana a kopor

biba_18
9. jan 2026

a ešte dobré cesto je z aktinu. ale to je také hrubšie. z toho nič iné ako pizzu neurobíš…

bielasovicka
9. jan 2026
@biba_18

a ešte dobré cesto je z aktinu. ale to je také hrubšie. z toho nič iné ako pizzu neurobíš…

@biba_18 co je aktin? 🤭

biba_18
9. jan 2026

@bielasovicka 😏 internetový obchod

bielasovicka
9. jan 2026
@biba_18

@bielasovicka 😏 internetový obchod

@biba_18 jáj, tiež ma to mohlo napadnúť. 🫣. Ale potom som myslela, že si možno chcela napísať action, len si vynechala písmeno 😄

biba_18
9. jan 2026

@bielasovicka je to obchod pre športovcov, s výživou a doplnkami…

mullerova46
9. jan 2026

@anonym_autor niektoré sú také nepríjemné octove alebo neviem ako nazvať chuť. Už iba robím doma cesto aj bez kysnutia... Zamiešam s droždím a nechávam kysnúť rovno ho dám na plech alebo sú aj cesta bez kvásku iba s olivovým olejom a sú chutnejšie ako polotovar.

enusamt
9. jan 2026
@mullerova46

@anonym_autor niektoré sú také nepríjemné octove alebo neviem ako nazvať chuť. Už iba robím doma cesto aj bez kysnutia... Zamiešam s droždím a nechávam kysnúť rovno ho dám na plech alebo sú aj cesta bez kvásku iba s olivovým olejom a sú chutnejšie ako polotovar.

@mullerova46 ano, octove.. nam tiez tak smrdi listkove z lidla, ked ho mame dlhsie