Rýchly recept pre vaše polovičky
Ahojte, viete mi poradiť rýchly lacný recept, ktorý jedia aj vaše polovičky?
Hrachová kaša so syrovou sekanou. Ale ja to veru nezjem. Alebo zemiakové šúlance, buď nasladko alebo s údeným mäsom a kyslou kapustou. To tiež zje iba muž, ja nie.
Môj zje všetko. Vajcove halušky, bryndzové halušky,grilovaný hermelin alebo ostiepok a opekané zemiaky, kurací perkelt s haluškami, pečienka s ryžou alebo tarhonou, zapekané cestoviny, cestoviny s omáčkou, kurací reznik s kašou, špagety s mletým mäsom.... To ma teraz tak narýchlo napadlo najrýchlejšie jedlá čo robievam 😃
Rýchle, mäsové a u chlapov obľúbené: cigánska z bravčovej krkovičky s opečenou cibuľou horčicou a kyslou uhorkou v žemli. Alebo steaky z panenky, omáčku urobíš narýchlo z výpeku, k tomu napríklad ryža, alebo hranolky do rúry. V oboch prípadoch za cca pol hoďky na stole.
Ahá, teraz pozerám, že si chcela lacný recept, tak panenku škrtám.
Tak potom granadír. Ak chceš mäsové, tak s nakrájaným párkom.
Alebo zemiakový paprikáš ("slepý" guláš) s klobásou.
podla ceny neviem ale rychlovky granadir, cestoviny s tvarohom a slaninou, smotanou, cestoviny s cimkolvek. Rizotá. Rozne, staci aj trochu masa, kludne ak ostane z obeda predosleho nieco, nakrajam orestujem pridam vsetko a bude rizoto. Podla mna aj kotol gulasu sa oplati :DDD segedin, zapekana zelenina s mletym masom, francuzke zemiaky...
Nejake minutky-kuracie,alebo panenku ci kare..
Opecene na bylinkovom masle,s ryzou ci hranolkami..
Hlavkovy salat a mnam
Do pol hodiny obedujete

??? Slané? Sladké? Mäso? Zelenina? Aspoň nejakú indíciu treba dať!