icon

Skúsili ste vianočný anglický puding?

30. nov 2024

Ahojte, blížia sa Vianoce a tento recept je typický vianočný v Anglicku, chcem sa spýtať či ste ho skúšali, prípadne ako to dopadlo? Ďakujem.

deedol
•
30. nov 2024

neskusala, ale kupila som v marks and spencer, ked este bol v ba. bol hnusny, strasne sladky. ale aspon sme skusili 🙂

bambicka
•
30. nov 2024

ja to nemam rada

carolynka
•
30. nov 2024

Mne tiez nechuti, je to velmi hutne, mazlave, ja osobne dezerty zo suseneho ovocia nemusim. vobec sa nechyta na nase zakusky a kolace

katkaseiner
•
1. dec 2024

recept som mala ale neskusala. Christmas pudding som chutnala v uk, da sa zjesť ale nie je moj oblubeny...mavaju vsak aj karamelové a cokoladove, tie sme kupovali a chutili nam - nemali to sušené ovocie v tom - ten bordel fakt nemusim, ochutnavat ale rada ochutnávam vsetko nove

simsalabim
•
1. dec 2024

Ja zboznujem Christmas pudding spolu s brandy butter. Ale treba jo ozaj iba kusok - asi preto ich predavaju take male. Za mna to je bohata, sviatocna chut. Ale nikdy som ho neskusala robit, nosim si ho z Anglicka a ked tu este bol Marks and Spencer, kupovala som ho tam. A este mam rada mince pies. Neviete, kde sa v BA daju kupit? Tento tok sa do Anglicka uz nedostanem.