icon

Sú instantné polievky Vifon zdravé na občasnú konzumáciu?

13. nov 2024

Ahojte, prosím, myslíte, že polievky v sáčkoch s rezancami, ktoré jednoducho treba zaliať vriacou vodou a po pár minútach konzumovať, sú zdravé alebo škodia aj pri občasnom použití?

stellarstar
•
13. nov 2024

Ani polievky v sáčkoch ktoré treba uvariť nie sú zdravé 🤷‍♀️

lindous
•
13. nov 2024

Zdravými by som ich nenazvala, ale ani ťa nezabijú 😅 raz za čas mám na wifonku fakt chuť, tak si dám, neriešim... ale asi dosť záleží čo je pre koho raz za čas...

klotildabazarik
•
13. nov 2024

Ja uz vyfon robim iba ako cestovinu ako polievku uz nie😂

ada510
•
13. nov 2024

Zdravé niesu stasi si prečítať obsah ved ..a vymysleli ich aby rýchlo a lacno nasytili chudobných povodne ...

ksenia16
•
Odpoveď bola odstránená
•
martul
•
13. nov 2024

@ksenia16 a ty nevychovaná?

summer23456
•
13. nov 2024

@ksenia16 a ty si očividne veľmi inteligentná 🤦

heln
•
13. nov 2024

keby si ich konzumovala 3 x denne, tak asi to zdrave nebude, ale obcas to neuskodi. ja mam napriklad rada vifon rezance, ale bez tych sacikov, normalne ich zalejem horucim vyvarom.

svetlonos
•
13. nov 2024

@ksenia16
a ty si co, blbo vyspana ci mas celkovo deň na ... ?
Tuez mam blbbe dní ale napísať takuto capinu, to radsej nič.

danica2711
•
13. nov 2024

za mňa fuj, ale raz za čas ťa to nezabije

viestta
•
13. nov 2024

Ked si ju das obcas, tak z toho neumries. My z nich bezne pouzivame tie rezance, tie sacky vyhadzujem

hiro
•
13. nov 2024

No. Je 100 druhov polievok.
Vifon nič moc ale moje obľúbené. Potom máš asi 10x drahšie Kórejské čo konzumujú ľudia desiatky rokov s nič im nie je.

h2
•
13. nov 2024

@klotildabazarik
@heln
@viestta Dievčatá, a načo si kupujete tie polievky, keď sáčky s príchuťami vyhadzujete? Veď tie cestoviny sa dajú bežne kúpiť aj samotné.

heln
•
14. nov 2024

@h2 lebo tie samostatne rezance chutia inak, nemam rada ani "vifonky" inych znaciek, proste mi chutovo vyhovuju vifonky.

viestta
•
14. nov 2024

@h2 lebo tie rezance su ine

hiro
•
14. nov 2024

@heln Ú nás teta Kórejčanka predáva niekoľko druhov a chutí týchto rezancov - sú označené ako snack a nie ako polievka.

martinadomianova
•
15. nov 2024

Kedysi som si kupovala polievky v sáčkoch. A potom som dostala prednášku od kamoša, že či som normálna, ze ich jem, že obsahujú veľa éčok.

hiro
•
15. nov 2024

@martinadomianova No, maju ich zopar ale ked si ich das vyhladat ake su to tak to nie su ziadne hrozne, napriklad len tak co mi prve vyhodilo:
https://www.foodland.sk/instantne-polievky/pika...
https://www.foodland.sk/instantne-polievky/seaf...
Teda aspon co sa tyka Korejskych. Tie lacne po eure asi maju nejake skodlivejsie.