Tip na zdravý ovocný jogurtový nápoj bez pridaných cukrov
ahojte baby prosim vas nemate tip na nejaky fakt dobry ovocny jogurtovy napoj? ale mam dost prisne podmienky... nechcem tie klasiky z obchodu - vsade same aromy, gumy, cukor :( potrebujem nieco co je sladene fakt len ovocim a nicim inym. a nie nechce sa mi to riesit doma. idem na kruzok, do roboty, kamkolvek. Vezmem napoj a idem. proste nieco rychle ale dobre.
najzdravsie to mas vzdy doma... nevies, co v tom je.
@crazylazymum
@anonym_1df15e staci precitat obal a vie co v tom je.
Lidl má jogurtové smoothie, len jogurt a ovocné pyré.
@crazylazymum
@anonym_1df15e Ja kupujem domov RAJO probia. nie su tam ziadne prisady zbytocne, cukry, umeliny, farbiva. Ja milujem mango, deti jahodu. su v nich probiotika, robi mi to dobre na zaludok.
Lidl má jogurtové smoothie, len jogurt a ovocné pyré.
@anonym_f0a4f6 ked v tom je vzdy cukor konzervant. Chcela som fakt nieco take ciste
@anonym_f0a4f6 ked v tom je vzdy cukor konzervant. Chcela som fakt nieco take ciste
@crazylazymum pozri si to rajo probia to je ciste. to prejde aj tym najprisnejsimi eko bio zenami 😀 a to nemyslim ako hejt. skor ako znak vysokej kvality 😀
@crazylazymum pozri si to rajo probia to je ciste. to prejde aj tym najprisnejsimi eko bio zenami 😀 a to nemyslim ako hejt. skor ako znak vysokej kvality 😀
@paralela 😅 diky za tip pozriem
@crazylazymum
Nemá pridaný cukor:
https://cz.openfoodfacts.org/product/5900168530...
aj my kupujeme Rajo, deti maju sladkeho dosť, Rajo je v tomto istotka, probia jo
ta probia je fajn ma v sebe probiotika taky maly boost. my to pijeme kazde rano. kedysi sme pili acidko, to nam chuti
@crazylazymum activia, vilgain, rajo probia veď je toho kopu
@anonym_89db3c vilgain je proteinovy to asi nie je ok pre deti uplne. moje deti chcu vzdy to co mam ja 🙂
@anonym_89db3c vilgain je proteinovy to asi nie je ok pre deti uplne. moje deti chcu vzdy to co mam ja 🙂
@anonym_8eb2de ty niekde vidíš, že to chce pre deti? Pochybujem, že jej deti chodia do roboty 😉

@crazylazymum