icon

Tip na zdravý ovocný jogurtový nápoj bez pridaných cukrov

crazylazymum
3. mar 2026

ahojte baby prosim vas nemate tip na nejaky fakt dobry ovocny jogurtovy napoj? ale mam dost prisne podmienky... nechcem tie klasiky z obchodu - vsade same aromy, gumy, cukor :( potrebujem nieco co je sladene fakt len ovocim a nicim inym. a nie nechce sa mi to riesit doma. idem na kruzok, do roboty, kamkolvek. Vezmem napoj a idem. proste nieco rychle ale dobre.

anonym_1df15e
3. mar 2026

najzdravsie to mas vzdy doma... nevies, co v tom je.
@crazylazymum

biba_18
3. mar 2026

biely jogurt, acidko a ovocie aké chceš. rozmixuješ, preleješ do termosky. ideš…

paralela
3. mar 2026
@anonym_1df15e

@crazylazymum

@anonym_1df15e staci precitat obal a vie co v tom je.

anonym_f0a4f6
3. mar 2026

Lidl má jogurtové smoothie, len jogurt a ovocné pyré.

paralela
3. mar 2026
@anonym_1df15e

@crazylazymum

@anonym_1df15e Ja kupujem domov RAJO probia. nie su tam ziadne prisady zbytocne, cukry, umeliny, farbiva. Ja milujem mango, deti jahodu. su v nich probiotika, robi mi to dobre na zaludok.

crazylazymum
autor
3. mar 2026
@anonym_f0a4f6

Lidl má jogurtové smoothie, len jogurt a ovocné pyré.

@anonym_f0a4f6 ked v tom je vzdy cukor konzervant. Chcela som fakt nieco take ciste

paralela
3. mar 2026
@crazylazymum

@anonym_f0a4f6 ked v tom je vzdy cukor konzervant. Chcela som fakt nieco take ciste

@crazylazymum pozri si to rajo probia to je ciste. to prejde aj tym najprisnejsimi eko bio zenami 😀 a to nemyslim ako hejt. skor ako znak vysokej kvality 😀

crazylazymum
autor
3. mar 2026
@paralela

@crazylazymum pozri si to rajo probia to je ciste. to prejde aj tym najprisnejsimi eko bio zenami 😀 a to nemyslim ako hejt. skor ako znak vysokej kvality 😀

@paralela 😅 diky za tip pozriem

anonym_f0a4f6
3. mar 2026
@crazylazymum

anonym_89db3c
3. mar 2026

@crazylazymum activia, vilgain, rajo probia veď je toho kopu

jaja228
3. mar 2026

aj my kupujeme Rajo, deti maju sladkeho dosť, Rajo je v tomto istotka, probia jo

anonym_8eb2de
3. mar 2026
@jaja228

aj my kupujeme Rajo, deti maju sladkeho dosť, Rajo je v tomto istotka, probia jo

ta probia je fajn ma v sebe probiotika taky maly boost. my to pijeme kazde rano. kedysi sme pili acidko, to nam chuti

anonym_8eb2de
3. mar 2026
@anonym_89db3c

@crazylazymum activia, vilgain, rajo probia veď je toho kopu

@anonym_89db3c vilgain je proteinovy to asi nie je ok pre deti uplne. moje deti chcu vzdy to co mam ja 🙂

anonym_89db3c
3. mar 2026
@anonym_8eb2de

@anonym_89db3c vilgain je proteinovy to asi nie je ok pre deti uplne. moje deti chcu vzdy to co mam ja 🙂

@anonym_8eb2de ty niekde vidíš, že to chce pre deti? Pochybujem, že jej deti chodia do roboty 😉

ivanztt
4. mar 2026

Doma do mixera biely grecky jogurt, trochu mlieka a pridaj ovocie ake chces

oskvarka
4. mar 2026

@biba_18 alebo len biely jogurt alebo acidko a banán ten do toho nakrájaná aj lyžičkou a zjesť sa to dá hocikedy.