icon

Tipy na to, čo variť k obedu každý deň

mamavzacviku
18. jún 2026

Ahojte, určite to mnohé poznáte večná dilema čo variť k obedu 😅
V práci nemáme k dispozícii obedy takže musím variť niekoľko krát týždenne a už sa mi docela minuli nápady že čo ďalej variť a keď sa spýtam muža tak mi povie že neviem 🤣
Dajte tipy prosím 🙏🏻

anonym_c4ff64
18. jún 2026

facebook vyhladaj recepty a ides. Nekonecne variacie s tortillou,...

lindous
18. jún 2026

Pridaj sa tu do skupiny Dnes na obed, super na inšpiráciu 🙂 u nás je dnes čevapčiči s varenými zemiakmi

minesasubu
18. jún 2026

Ja varím podľa toho čo mám doma , dnes máme klobásky a kašu, včera boli francuzske , u nás dost ide trhané maso, cestoviny s omáčkou , gulky v paradajkovej a pod

biba_18
18. jún 2026

ja takúto dilemu nemám ...
ale ...
nájdi si obedové menu svojej obľúbenej reštiky - a skús variť podľa toho. napr. . .. alebo 3-4 reštík 🙂

anonym_6dc3d4
18. jún 2026

@mamavzacviku
Ja som si skor myslela ze sa ides pytat co varit ked bude okolo 35C koncom tyzdna

zuzikak
18. jún 2026

kombinacia na striedacku :cestoviny, zemiaky, ryza, nekonecne variacie salatov, s masom, bez masa, zeleninove..

d_ivana
18. jún 2026

@mamavzacviku Preposielam stránku, podľa ktorej často varím. Je tam habadej receptov a mnohé sú rýchle. https://www.fitrecepty.sk/

anonym_5727e6
18. jún 2026

@mamavzacviku teraz v týchto horúčavách väčšinou jedávame šaláty čo v záhrade a chladničke nájdem - zelenina, ovocie, citrusy, bylinky.. + sacharidy - quinoa, pšeno, cestoviny, kus kus, hnedá ryža, batáty... + proteíny - kura, steak, vajíčko, tuniak, losos, tofu, cícer, fazuľa, šošovica, grécky jogurt, cottage syr, feta, kozí syr, mozzarella... + tuky - avokádo, olivy, kokos, orechy, semienka, olivový olej... vyskladaj si čo máte radi 🙂

luccija
18. jún 2026
@biba_18

ja takúto dilemu nemám ...
ale ...
nájdi si obedové menu svojej obľúbenej reštiky - a skús variť podľa toho. napr. . .. alebo 3-4 reštík 🙂

@biba_18 ja to takto robím🤣
@mamavzacviku dnes kuracie rizoto s parmezánom, zajtra zapečeny karfiol a šalát, a v piatok vždy varím aj na sobotu niečo väčšie nech mám v sobotu pokoj.Tak to bude nejaké mäso na šťave hríby, hrášok, cestovina

anonym_6826ec
18. jún 2026

Bud si pozriem obedove menu restauracii, ako uz bolo spomenute, alebo napisem suroviny, na ktore mam chut/ktore mam doma, do chatgpt a ten mi odporuci niekolko receptov.. 🙂

osky
18. jún 2026

https://www.modrykonik.sk/group/12681/

Pridaj sa do skupiny a uz nikdy nebudes mat problem...