icon

Viete nejaký recept na müsli koláčiky?

misa1
23. sep 2008

ahojte neviete nejaky recept na kolacky z musli.to su take kopceky na plechu neviem to zohnat.

wighy
•
23. sep 2008
misa1
autor
•
23. sep 2008

dik vyzera to dobre ale keby ze vies este o inom ze by tam isli aj hrozienka orechy.

wighy
•
23. sep 2008

miska tak podla mna ich tam podla vlastnej fantazie pridaj a hotovo 😉

misa1
autor
•
23. sep 2008

ono existuje recept na to ale neviem kde hladat.skusim nieco alebo este pockam na dalsie info.dik

wali
•
23. sep 2008

ja mam jeden recept, kde idu ovsene vlocky, hrozienka, orechy. asi to nebude ono, ale tiez su to take kopceky, takze mozno 🙂 :

Mlynarove pusinky
100g tuku
250g ovsenych vlociek
80g cukru
1 vanil. cukor
80g hladkej muky
1/2 prasku do peciva
2 vajcia
2 lyzice hrozienok
50g posekanych orieskov do cesta
50g posekanych orechov na posypanie
150g horkej cokolady

Postup: ovsene vlocky oprazime na rozpalenom tuku asi 7 min. Pridame pras. + vanil. cukor, miesame, kym sa nerozpustia. Vlocky nechame vychladnut. Primiesame muku, prasok do peciva, hrozienka, oriesky a nakoniec rozslahane vajcia. Kopky cesta kladieme na vymasteny plech, pecieme v dobre vyhriatej rure do zlatozlta. Vychladnute polejeme roztopenou cokoladou a posypeme posekanymi orechami.

misa1
autor
•
23. sep 2008

jeeeeeeeeeeee to je super spravim to a uz sa tesim .dakujem

misa1
autor
•
26. sep 2008

ahoj no skusala som to uz sa to pece ale je to babracka.cele ruky som mala dolepene a tazko sa robia tie kopceky lebo sa to rozpadava.uvidim co s toho ked sa to upecie.potom napisem.pa pa

misa1
autor
•
26. sep 2008

tak drzi to pokope su dobre.robila som z polovicnej davky vlociek a vyslo mi 10 kopcekov.idem sa do nich pustit.namiesto orechov som dala mandle.

monkula
•
26. sep 2008

a ja stále hútam, aké su mušlí koláčky 😀

renaz
•
Odpoveď bola odstránená
•
drobec89
•
24. aug 2013

ahoj myslíš niečo takéto ? tu je recept na ne http://najrecept.sk/2013/07/kokosovo-hrozienkov... 🙂