icon

Viete recept na ryžový kopec ako býva v škôlke?

siskasl
13. mar 2013

ahojte.viete niekto recept na ryzovy kopec,ktory robievaju kucharky v skolke,mala mi malo co spapa a toto jedlo priam miluje!:D

sofinka13
13. mar 2013

Opýtaj sa priamo v škôlke, u nás sú veľmi milé kuchárky a dokonca mi niektoré recepty aj napísali, ale ryžový kopec nepoznám.

marsys
13. mar 2013
monyccka
13. mar 2013

@siskasl a co to je ten ryzovy kopec?

kvieta
13. mar 2013

@siskasl Je to klasická ryža v mlieku,nie ryžový nákyp, toto sa nezapeká, len sa do nej po uvarení ľahko zamiešava kompót, najlepšie z tvrdšieho ovocia - čerešne, trošku jahôd, môžeš aj trošku masla, poliať šťavou a posypať kúskami ovocia. Ja do toho v priebehu varenia nasypem trošku krupice, ale len trošíčku, je to na Tebe.

siskasl
autor
13. mar 2013

dakujeeem,a kvieta vyskusam tvoj recept a uvidime,dufam,ze bude chutit.opytala by som sa v skolke,ale mala je chora a nechce mi doma jedavat tak som jej chcela urobit radost! 🙂

kvieta
13. mar 2013

@siskasl Nemáš na tom čo pokaziť, malá bude mať radosť a možno bude chutiť viac, ako v škôlke 😀

siskasl
autor
13. mar 2013

cez vikend varime,dam vediet ako to dopadlo! 🙂 dakujeem!

siskasl
autor
17. mar 2013

Tak dievcata ryzovy kopec navareny,sofia tu ma prave kamosov a zalizuju sa az za usami! 😉 Dakujem za recept Kvietka! 😀

mishka7
18. mar 2019

@siskasl @monyccka
Ahojte, ryžový kopec je super, ten mi viac chutí ako ryžový nákyp - tu sú obidva receptíky: https://lepsiden.sk/ryzovy-kopec-a-ryzovy-nakyp...