Využitie lahôdkového droždia
čo z toho zvyknete robiť?
Zahustim omacku alebo polievku, do natierky, na cestoviny ako “syr”, do salatov. Je vyborne. Aj pre deti🙂
lebo totižto mám rada drožďovú nátierku - a to sa nedá jesť každý deň ☺️ tak reku vyskúšam… ok, uvidím či zajtra bude recept na to, diky👍
Baby to je ine ako susene drozdie? Ja som asi prisla neviem odkial. Ale vobec netusim co to je, a ako to chuti
lebo totižto mám rada drožďovú nátierku - a to sa nedá jesť každý deň ☺️ tak reku vyskúšam… ok, uvidím či zajtra bude recept na to, diky👍
@biba_18 ked som bola pred 30timi rokmi na kurze vegetarianskej kuchyne, robili sme tam vybornu natierku z Tebi. Pamatam, ze nam vsetkym velmi chutila, skusim pohladat recept.
Baby to je ine ako susene drozdie? Ja som asi prisla neviem odkial. Ale vobec netusim co to je, a ako to chuti
@klarissa25 tiez o tom tu citam prvy krat
@klarissa25 u nás napr jednote majú v svaloch v chladiacich pultoch ako klasické droždie. Sušené kupujem v Rossmanne, Dcéra vegetariánka používa rada do jedal
@klarissa25 @slavomira236 nie je to aktívne droždie, nekvasí… je to droždie na jedenie
mama ho zvykne poprazit na troche oleja ako zaklad na zeleninovu polievku. Ja pouzivam ako nahradu struhanky v trojobale.

Nic, my si to nasypeme na cestoviny, alebo ryzu. Deti to jedia asi so vsetkym.