icon

Využitie lahôdkového droždia

biba_18
14. feb 2026

čo z toho zvyknete robiť?

cimage
14. feb 2026

Nic, my si to nasypeme na cestoviny, alebo ryzu. Deti to jedia asi so vsetkym.

morusha
14. feb 2026

@biba_18 Slúži na dochutenie pokrmov.

katka13katka
14. feb 2026

Zahustim omacku alebo polievku, do natierky, na cestoviny ako “syr”, do salatov. Je vyborne. Aj pre deti🙂

siska53
14. feb 2026

@biba_18 Do polievky ci omacok - dam primerane mnozstvo, zvyrazni to chut. A robila som si ak taku kvasnicovu natierku - vajicka s tym na sposob prazenice. Klasice drozdie zduva, toto nie.

biba_18
autor
14. feb 2026

lebo totižto mám rada drožďovú nátierku - a to sa nedá jesť každý deň ☺️ tak reku vyskúšam… ok, uvidím či zajtra bude recept na to, diky👍

klarissa25
14. feb 2026

Baby to je ine ako susene drozdie? Ja som asi prisla neviem odkial. Ale vobec netusim co to je, a ako to chuti

0silvia0
14. feb 2026
@biba_18

lebo totižto mám rada drožďovú nátierku - a to sa nedá jesť každý deň ☺️ tak reku vyskúšam… ok, uvidím či zajtra bude recept na to, diky👍

@biba_18 ked som bola pred 30timi rokmi na kurze vegetarianskej kuchyne, robili sme tam vybornu natierku z Tebi. Pamatam, ze nam vsetkym velmi chutila, skusim pohladat recept.

slavomira236
14. feb 2026
@klarissa25

Baby to je ine ako susene drozdie? Ja som asi prisla neviem odkial. Ale vobec netusim co to je, a ako to chuti

@klarissa25 tiez o tom tu citam prvy krat

anonym_ad288b
14. feb 2026
@klarissa25

@klarissa25 u nás napr jednote majú v svaloch v chladiacich pultoch ako klasické droždie. Sušené kupujem v Rossmanne, Dcéra vegetariánka používa rada do jedal

biba_18
autor
14. feb 2026

@klarissa25 @slavomira236 nie je to aktívne droždie, nekvasí… je to droždie na jedenie

kvjetecko
15. feb 2026

mama ho zvykne poprazit na troche oleja ako zaklad na zeleninovu polievku. Ja pouzivam ako nahradu struhanky v trojobale.

simsalabim
15. feb 2026
@klarissa25