icon

Zaváranie v pohárikoch od výživy. Aké viečka použiť?

tintin
14. máj 2008

ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte niektorá skúsenosti so zaváraním v pohárikoch od HIPP výživ, HAMI a SUNARKU. všetky majú totižto divné viečka, tak či mi neviete poradiť aké náhradné viečka môžem použiť, poprípade ako použiť tie pôvodné. dakujem

vesi
•
14. máj 2008

nedajú sa dobre uzavrieť, zaváranina sa pokazí, ja ich používam len na uskladnenie korenín...

lyongirl
•
14. máj 2008

Tesco má uzatvárateľné poháriky od výživy, v tých čo spomínaš ja sem, tam niečo zamrazím, ináč ich vyhadzujem, lebo sú nanič 😠

katia7
•
18. máj 2008

caute neviete este ktora ina vyziva ma normalny poharik ktory sa da pouzit. a to je akoze tesco vyrobok? davate to detom? vdaka

minkak
•
18. máj 2008

ahojte aj viem iba o tesco vyzivach,ostatne su na nic. ☹
inak nedaju sa aj kupit,take vrchnaciky?

tintin
autor
•
19. máj 2008

to prave neviem, ci sa take vrchnaciky daju niekde zohnat. ak ano, prosim dajte tip kde. dik

elise
•
19. máj 2008

ja zaváram v pohárikoch s ovko výživou a viečka niekedy sadnú inak sa dajú kúpiť dv domácich potrebách ale tam treba maž známu aby ich s pod pulta vyhrabala 😉

ada78
•
19. máj 2008

tie "poriadne" vrchnaky na to nepasuju, lebo maju viac zavitov. 😠

take, co sa daju zavarat su este tie s vcielkou majou (znacku si nespomeniem). ja som ich par kupila, ale len pre seba. 🙂

minkak
•
19. máj 2008

ada aj ja som ich dnes kupila a hned som si zmyslela ,ze musim dopisat je to znacka hello

ada78
•
19. máj 2008

jasneeeee 😉

minkak
•
19. máj 2008

ada78 ja som si tiez nevedela zmysliet ,isla som sa pozriet do spajzky... 😀 😀 😀

katia7
•
20. máj 2008

a daju sa papat?myslim ci neobsahuju ecka,cukor a tak 😀 vdaka

ada78
•
20. máj 2008

jasne, ze daju. 🙂 ale lepsie su pre maminky, ako pre deticky. 😀

ja malemu davam len sunarku - tychto som kupila len par kvoli tym vrchnacikom. 🙂

katia7
•
20. máj 2008

ada ok 😉 ja milujem tie detske vyzivky vyjedat 😀 tak si teda maminka zopar kupi. inak ja pouzivam aj pohariky od rajcinoveho pretlaku z lidla,je lacny super husty a ostane mi poharik 😉

caruzo19
•
16. sep 2008

baby,ja normalne zavaram do poharov od hipp,lekvar a kecup,ako dlho to tam vydrzi neviem,ale rok urcite(my to vsetko pojeme totiz 😀 )akurat si treba dat pozor aby sa vrchnak nenasadil krivo,musi sadnut zavit.musim zaklopat,ale nepokazil sa mi ani jeden zatial.ja ich po zavreti aj davam hore dnom,aby chytila gumicka