Ako efektívne prestať fajčiť a ušetriť peniaze?
Mam 40 rokov, fajcim od mladého veku, chcem prestať, vyfajčím 50 cig denne, mesačne 450 eur, je to katastrofa, vďaka tomu ze fajcim mam väčšie výdavky ako príjmy, stále som v minusy, uz som skúšala viackrát vždy som zlyhala, bolo to strašné nevedela som sa sústrediť, bola som mimo, bola som 3 krát na biorezonancii, to mi nepomohlo, par dni som vydržala keď som mala Žuvačky, naplaste, som strašne závislá, nedarí sa mi prestať, uz ani partner nefajčí co vám pomohlo
50? To stihas okrem fajcenia aj nieco ine? To ako sa da pri tom pracovat? 😵
Toto by ma trapilo okrem penazi tiez, ze premrham svoj den tahanim cigariet. Zabity cas.
Aj ja som mala v rodine fajciarov, ale az takto to teda neprehanali.
A podarilo sa ti hospitalizovat na tej psychiatrii?
Tam ti dovolia fajčiť?
@alofinka je to v hlave, ty si musíš sama vytvoriť k tomu odpor , nikto ti nepomôže 👉
My fajcime obaja,ale ani tolko spolu neprefajcime.Kupujeme tabak,sulame si.Tabak 300eur v Polsku na cely mesiac,dutinky 50eur na 2m.Stale je to dost,ale zase nas rozpocet naozaj vobec netrpi a to je rozdiel od teba,este aj 1000cku,1500eur usetrime.Takze skus si tie eura odkladat,a tak sa tesit.
No tiez som bola na biorezonancii,spala som cele 3dni,uplne bez energie aj ked nefajcila.Rozne magnetky do usi,tiez naplaste.Naozaj je to hnusna zavislost.
A podarilo sa ti hospitalizovat na tej psychiatrii?
Tam ti dovolia fajčiť?
@anonym_915913 Na psychiatrii praveze dovolia, tam sa fajci neskutocne, nikdy som viac spakov pod balkonmi nevidela.
@alofinka Treba zacat po kuskoch. Namiesto 50 si dat 45 denne, to hadam zvladnes. Vydrzat tak tyzden alebo aj dva. Potom 40, potom 35 atd. Ak sa ti aj nepodari uplne, ale zosekas to na 10-15 denne, aj to bude uspech.
Padli tu aj ostré slová, ktoré viem pochopiť.Zaroven chápem aj teba.Ja som sa pokúšala prestať fajčiť x krát/fajčila som cca 20 ks za deň/. Nedarilo sa mi zahodiť cigarety netrvalo.Pred cca 2 rokmi som bola veľmi chorá/kvôli dlhotrvajúcim teplotám som nevládala zájsť ani na toaletu, nieto ešte na balkón pofajcit/. Vďaka tomuto stavu som si po 2-3 týždňoch uvedomila, že už mi cigarety nechýbajú.Doteraz som bez nich spokojná.V tvojom prípade by som to skúsila s pomocou odborníka, lebo seknut s fajčením,kde je denná dávka 50 ks,sa nedá zo dňa na deň.Drzim ti palce, aby sa ti podarilo zbaviť fajčenia.
Ja sa neviem 50x denne napiť vody a niekto má čas vyfajčiť 50 cigariet a vypiť 15 káv 😀
@alofinka nechceš prestať, keby si chcela tak by si to spravila a konečne navštívila psychiatra aby si prišla na to prečo si na všetkom vytvoríš závislosť.
OK, dajme tomu, že denne funguješ 16 hodín. To je 960 minút. To je každých 20 minút cigareta. Na jednu máš asi 6 minút. Dofajčíš a za necelú štvrťhodinu si dáš ďalšiu. Ty aj pracuješ a obeduješ s cigaretou v hube?
@alofinka myslím si,že u teba nie je zdraviu prospešné ani prestať zo dňa na deň.Začni postupne,50 denne je veľa aj povedať,nie ešte vyfajčiť.Tiež som fajčila od mlada,ale prestala som keď som zistila že som tehotná.Už je to 10rokov a zo dňa na deň.Všetko je to podľa mňa len o nastavení si v hlave.Držím päste,aby si to zvládla
@alofinka myslím si,že u teba nie je zdraviu prospešné ani prestať zo dňa na deň.Začni postupne,50 denne je veľa aj povedať,nie ešte vyfajčiť.Tiež som fajčila od mlada,ale prestala som keď som zistila že som tehotná.Už je to 10rokov a zo dňa na deň.Všetko je to podľa mňa len o nastavení si v hlave.Držím päste,aby si to zvládla
@katka164 je to troll ona k tomu este pije 50 kav denne a stiha chodit do roboty (asi len chodit lebo s tolkymi cigaretami a kavami nema cas na robotu) a starat sa o dieta - este aj cas na chatovanie na mk ma
Nechcem si ani predstaviť ako musí smrdieť človek, ktorý vyhulí 50 cigariet denne.. a akej farby musí mať zuby.. partnerovi nesmrdíš??

Nebola som silna fajciarka, 10 cigariet denne, asi 5 rokov...z vecera do rana som prestala kvoli tomu, ze ma to obmedzovalo, nebailo....na tvojom mieste by som skusila postuone znizovat mnozstvo cigariet na den, skus dat 40 cigariet prvy tyzden,potom zniz na 30 a postupne znizuj....vies dat si za ciel seknut s nimi naraz pri tak intenzivnom fajceni je asi dost narocne aj pre telo a hlavne psychicky ta to neposunie dalej ked zlyhas...ale ak by si znizovala mnozstvo postupne pomaly a islo by ti to tak by si bola pozitvne naladena a mala snahu dalej