Ako prekonať blok pri návšteve toalety u priateľa?
Baby je mi to nepríjemná téma ale vždy keď som na pár dní u priateľa neviem ísť u neho "na veľkú". Aj 3 dni niekedy. Proste moje telo to odmieta, neviem čo mám robiť.
Mali ste takýto blok? Máte radi ako to prekonať?
@anonym_autor cítiť sa tam ako doma 😃
@anonym_autor skus pocas pobytu na wc pustit nejaky zvuk z mobilu nahlas, nejake video alebo hudbu, ved akoze nieco pozeras. Otvor okno a kym splachujes tak zasprejuj. Potom zavri dvere.
Mala som to isté. Teraz sa už na tom smejem, ale vtedy mi do smiechu veru nebolo. Zo začiatku, keď sme spolu trávili prevažne víkendy sa to ešte dalo zniesť, ale keď sme išli spolu na VŠ do iného mesta a bývali spolu v podnájme, tak to bolo fakt strašné... Skončilo až tak že som kopu krát 💩💩💩 až krv... Čo pomohlo? Spamätať sa a viac sa uvoľniť. Mne nepomohli ani slivky ani žiadne "overené recepty". Ako vyššie radia, púsť si na wc nahlas nejaké video a frajerovi povedz nech nič nerobí počas toho ako kakáš. Mňa napríklad veľmi znervózňovali zvuky, ktoré som počula keď som bola na wc z bytu a nevedela som sa uvoľniť.
Vzdy poviem priatelovi ze idem na wc, on si vzdy nieco pusti, ja si pustim tiez, normalka.
Dajte si fajnovy sex odzadu a ked si potom tvoja vagina pred nim paradne “ prdne “ budu prekonane vsetky bloky a trapne momenty 🤣
Ja som si 💩 priniesla domov aj z predĺženého víkendu. Ne💩 som u frajerov dlho, vlastne až u muža a až keď sme spolu bývali 😂.
@anonym_autor Podla mna to proste casom prejde. Ak vam to vydrzi, tak postupne sa uvolnis. Ja som zrovna tento problem nemala, ale ako sme zacinali s muzom zit, tak som sa hanbila za rozne ine veci, taka stuhnuta som bola, davala som si na vsetko strasny pozor. Postupne to opadalo. Ja by som tomu dala len cas, neriesila to, nebude to tak navzdy.
Dajte si fajnovy sex odzadu a ked si potom tvoja vagina pred nim paradne “ prdne “ budu prekonane vsetky bloky a trapne momenty 🤣
@anonym_a866d4 moja vagina po sexe odzadu neprdi vobec 🤷 kedysi sa mi to stavalo, mozno ina technika, alebo sa mi zmenili proporcie (schudla som), neviem, v com to tkvie, ale posledne roky sa mi to absolutne nestava. Len som tym chcela povedat, ze nie vzdy je to nutne.
Ale ja by som aj šla viem že to potrebujem nehanbím sa ale ono mi to blokuje asi psychika alebo neviem...
Mala som to iste, uz aj na intraku so spolubyvajucimi, s frajerom u neho doma. Preo ma to az s terajsim manzelom- dostala som crevnu chripku, ked sme pracovali v jednom hoteli a byvali na mini izbe, kde bola kupelna oddelena len zasuvacimi dverami, ktore boli skor ako zaves a nie dvere. Proste to slo z hora, z dola dva dni v kuse 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ hanba nehanba, bola som rada, ze som prezila. Potom som samozrejme este stale mala trosku blok, vzdy som ho posielala prec, ani som si pri nom neprdla, ale teda tehotenstvo to uz zmenilo nacisto 😂 podla mna pocas tehotenstva a porodu zena strati vsetku hanbu. Ale teda nie som buran, ani po 13 rokoch si nelezieme na wc a prdnem si pred nim len v noci, alebo led to inak nejde. Vzdy radsej odidem.
Ja tak fungujem s manzelom. 20 rokov s ním bývam😂 pomohlo kúpiť psa, keď vencil, mohla som chodit na wc😂
@anonym_autor Tiež som to tak mala. Chodila som skoro ráno, kým ešte spal. Skús si aj ty privstať.
Ja tak fungujem s manzelom. 20 rokov s ním bývam😂 pomohlo kúpiť psa, keď vencil, mohla som chodit na wc😂
@anonym_895af5 ja som ho tiež dlho posielala do kaufu pre pecivo 🙏🏻🤣
Chapem ,casom to preslo. Ked musim tak musim 🤷🏼♀️
@anonym_autor ja som chodievala 💩 k rodičom, bolo to o vchod vedľa, keď som vždy zvonila v behu, už mama bola pripravená a spýtala sa ma či sa zase idem 💩😉,
@anonym_autor ja som tiež mala blok prvé mesiace 😅 som mu hovorila vždy aby si pustil nejakú hudbu, potom som bola menej nervózna a už to išlo 😁

raz to vyjst musi ... Odskoc si do nakupneho centra.