Ako riešiť pretrvávajúce ťažkosti so spánkom?
Ahojte ľudia idem sa s vami podeliť ohľadom zlého nekvalitného spánku kto z vás to prežíva a čim to ide s vekom tým to je horšie a horšie,ktorá zvas ma to iste čo ja?? nekvalitný spánok pretože nikdy som nemal takéto problémy,stavy neustále keď večer niečo zjem príklad niečo sýte a nemám večernú stolicu cítim sa úplne zanesený plný a nespím vôbec čo to dakedy si roky do zadu nebolo vo mne čim to je??....zjedol som na večeru sýte,vajíčka,mastne ešte keď som bol mladší a spal som normálne bez problémov aj keď som jedol ťažšie jedla.....mávate aj vy takéto ťažkosti so zaspavanim??....ako sa vám spi??...
Starnes. Prestan sa na noc prezierat, nie je to zdrave
@anonym_2eb2cc už pred večerom nič nejem snažím sa hlavne sýtemu jedlu vyhnúť a dbať ohľad čo jem
@anonym_2eb2cc už pred večerom nič nejem snažím sa hlavne sýtemu jedlu vyhnúť a dbať ohľad čo jem
@stelly652 treba sa cez den zdravo unavit, potom budes spat ako mimino.
@anonym_324022 ale ja chcem vedieť či to aj ostatný majú to čo ja keď niečo ťažšie zjedia tak sa im zle spi
@stelly652 vsetci to maju
@anonym_324022 ale ja chcem vedieť či to aj ostatný majú to čo ja keď niečo ťažšie zjedia tak sa im zle spi
@stelly652 Ide aj o to,čo robíš cez deň.Predpokladám, že dokopy nič vzhĺadom k mentálnej výbave. Ak nie si fyzicky unavený, tak je spánok slabší.
tak máš celkovo zlý spánok, alebo len vtedy keď niečo ťažké zješ.
to je dosť rozdiel.
Keby som vôbec niečo zjedla pred spaním - je v podstate jedno čo, na druhý deň by som vracala a mala migrénu.
mám to už od detstva,
najlepšie nejesť nič, min. 2-3 hod pred spaním.
@stelly652 niektori po tazkom jedle maju len divoke sny, niektori spia ako drevo. Ty po tazkom jedle nemozes spat, tak si daj na veceru biely jogurt a rozok, nie prazenicu so slaninou. Problem solved.
@anonym_b88568 ale čo... robím vždy sa niečo vyskytne či je to nákup,varenie,starostlivosť o domácnosť
@stelly652 No veď ako píšem.To čo si vymenoval robí každá z nás, okrem toho 8-12 hod.v zamestnaní a starostlivosť o deti a manžela.Čiže preto nie si večer dostatočne unavený.
@stelly652 niektori po tazkom jedle maju len divoke sny, niektori spia ako drevo. Ty po tazkom jedle nemozes spat, tak si daj na veceru biely jogurt a rozok, nie prazenicu so slaninou. Problem solved.
@anonym_2eb2cc keď sa pamätám dávnejšie som jedol neskoro večer som si dával peprenky kyslé ryby,alebo syrové pomazánky a spal som v pohode a teraz je to katastrofa
@anonym_2eb2cc keď sa pamätám dávnejšie som jedol neskoro večer som si dával peprenky kyslé ryby,alebo syrové pomazánky a spal som v pohode a teraz je to katastrofa
@stelly652 kedysi davno si bol mlady, a mozno aj krasny a aj si nemal zhuntovany zaludok a zlcnik z toho co do hlavy natlacis. Teraz starnes a cele roky sa krmis kadecim, lebo, priznaj, vy doma na zdravu stravu vobec nedbate a neviete kedy je miera lebo co je navarene zjest sa musi, tak tvoja traviaca sustava je zatazovana viac ako znesie a to sa na nej podpisalo. Alebo sa zacnes stravovat zdravo alebo nie. Ked nie, potom to bude mat dosledky.
@stelly652 kedysi davno si bol mlady, a mozno aj krasny a aj si nemal zhuntovany zaludok a zlcnik z toho co do hlavy natlacis. Teraz starnes a cele roky sa krmis kadecim, lebo, priznaj, vy doma na zdravu stravu vobec nedbate a neviete kedy je miera lebo co je navarene zjest sa musi, tak tvoja traviaca sustava je zatazovana viac ako znesie a to sa na nej podpisalo. Alebo sa zacnes stravovat zdravo alebo nie. Ked nie, potom to bude mat dosledky.
@anonym_2eb2cc ja si pamätám dávno keď ma mamka núkala neustále jesť koláče a hlavne večer najmä ten krémeš s plnkou no to bolo hrozne vždycky v noci som dostal silnú aritmiu srdca a nevedel som prečo sa mi to deje a stalo až potom po niekoľkých rokov som to zistil,že tu ide o stravovanie zle naviky takže som veľmi opatrný a dbám na to čo si dávam do žalúdka a čo mamka vari na obed
👌😆 ...jasné,klasika.Ktorá mama by večer krémešom nenúkala.Ach tieto tvoje výlevy.
👌😆 ...jasné,klasika.Ktorá mama by večer krémešom nenúkala.Ach tieto tvoje výlevy.
@anonym_b88568 ale šak čo pravdu hovorím 🙄
@anonym_b88568 ale čo... robím vždy sa niečo vyskytne či je to nákup,varenie,starostlivosť o domácnosť
@stelly652 bezny clovek vari, nakupuje, upratuje, plus je 8 hodin v robote, cestuje do a Z nej a stara sa o deti.
Nie si unaveny, starnes, zle sa stravujes, zle spis.
Zeny zas maju menopauzu.
Skús aspoň polhodinovú rychlochodzu večer, a uvidíš ako budeš dobre spať. A samozrejme žiadne ťažké jedlá...

Starnes. Prestan sa na noc prezierat, nie je to zdrave