Ako sa zotaviť po zdravotných komplikáciách?
A budem ešte niekedy v poriadku a zdravá?
Ospravedlňujem sa za výlev, ale už mám úzkosti zo svojho stavu.
Vždy som bola zdravá. Naposledy som mala angínu v r 2000.
Raz za rok ma chytí na tri dni hrdlo, párkrát som od deciek dostala črevnú virozu, ale vždy som bola za pár dní zas fit.
Na jeseň som mala nejakú virozu alebo prechladnutie. Vyriešila som to cmulacimi cukríkmi na hrdlo, trvalo to asi tri dni. Odvtedy kašlem. Nie stále, len ma občas chytí 5minutovy záchvat.
Pred tromi týždňami som dostala veľmi silnú menštruáciu, trvala skoro dva týždne, skončila som v nemocnici po strate krvi. Dali mi lieky plus železo. Ale ja som strašne slabá. Som zvyknutá veľa chodiť po schodoch, hore kopcom, vždy som cvičila, behala. 10km v pohode.
Teraz, keď prejdem dve poschodia v tempe, idem odpadnúť.
Bývame na druhom poschodí, vždy som vybehla tými schodmi aj s nákupom, teraz mi to trvá dvakrát tak dlho.
V júni ma čaká operácia a včera mi zistili pruh. K tomu mi doslúžilo koleno, ale na to cvičím a myslím, že mu to pomáha. Zrak sa mi prudko zhoršil. A ešte pár drobností.
Zúfalá som z toho. Strašne ma to obmedzuje. Lieky som nikdy nebrala, ani doplnky, som v tomto strašný lajdák, neviem nič brať pravidelne.
Čo mám robiť??? Činky asi nie sú dobrý nápad s tým pruhom. Môžem inak cvičiť? Behať? Nejaké doplnky? Strava?
@anonym_autor musíš vydržať...ak berieš železo, si anemická a únava je z anémie.....železo sa doplní až za dlhšie obdobie, nie za týždeň ani za dva....kým budeš anemická, budeš aj unavená
@mogaa niečo mi predpísali. Ale len na týždeň. Ešte mi zostalo, mám to brať ďalej?
kym sa ti zelezo vrati naspat do normalu to trva bohuzail aj tri mesiace...
@anonym_autor Chce to čas, trpezlivosť a vieru v to, že zajtra bude lepšie.Zaroven si uvedomiť, že ak nejaká pliaga ostane,treba sa s tým naučiť žiť a nestracat radosť a chuť do zivota

@anonym_autor musíš vydržať...ak berieš železo, si anemická a únava je z anémie.....železo sa doplní až za dlhšie obdobie, nie za týždeň ani za dva....kým budeš anemická, budeš aj unavená