Bloom Robbins alebo Hairbust. Ktoré sú lepšie?
Ktoré sú lepsie ? Máte niektorá reálne skúsenosti ?
@anonym_autor akože to všetkou pokorou a úprimnosťou. Nič z toho. Multivitamín obsahuje v podstate malé množstvo z každého, takže tvoj žalúdok všetko “zničí” a nestihnú nijak účinkovať. Šampóny nájdeš v rovnakej kvalite aj v drogérii za polovicu. A to som mala HB ešte vtedy, keď to na Slovensku ani nepredávali. BR ma stiahla raz reklama.
Ale aj zloženia … čo som pozerala tak by mali pomáhať, povodne som chcela že si pokúpim samostatne biotin zinok…. Ale beriem teraz kopu iných liekov tak nechcem ďalšie tabletky navyše keď mi stačí jeden gumik
A pripadne nemáte tipy na nejaké vitamíny ktoré by aj že reálne pomáhali ? Na vlasy hlavne
A pripadne nemáte tipy na nejaké vitamíny ktoré by aj že reálne pomáhali ? Na vlasy hlavne
@anonym_autor donahair, ale aj dr. max má želé cukríky vlastnej značky ako vitamíny pre vlasy
Za mňa bloom robbins, mne pomohli už viackrát, ale brala som gumíky pravidelne aspoň tie 3 mesiace. Za deň stačia dva gumíky, pre mňa lepšie ako v tabletovej forme. Plus doplň to nejakou vlasovou vodou/aktivátorom a denne s tým masíruj pokožku hlavy. Mne táto kombinácia pomáha najviac.
dcerke hrozne padali vlasky nasadila som jej bloom robins a prestali a uz jej rastu nove,ja zatial uzivam pol mesiaca ale to je este kratko aby som videla vysledok
Takze myslite že investovať do bloom? rozmýšľam nad hairbust lebo majú teraz aj akcie na balíčky a je to aj celkom výhodne …
Takze myslite že investovať do bloom? rozmýšľam nad hairbust lebo majú teraz aj akcie na balíčky a je to aj celkom výhodne …
@anonym_autor ten prvý obrázok je zloženie hairburst a druhé bloom
Mne bloom robbins nepomohol proti padaniu a to som 3 mesiace brala. Odpisali mi, ze ked mam problem s padanim, mam si kupit ucinnejsie pripravky v lekarni🤣, to znamena, ze tie ich gumiky su na 3 veci. Kup si gumove cukriky, bude to lacnejsie.
Ak chces nieco ucinne, tak smer lekaren.

Ani jedno. Keby to fungovalo tak viaceré čo tieto produkty propagujú nemajú nadpájané, zahusťované vlasy.