Čím nahradiť pitie kávy?
Chcela by som obmedzit pitie kávy, užívate niekto nejaké vitamíny ktoré vás nabudia ? Máte nejaké tipy ?
Kratka rozcvicka
Chces nieco na nabudenie cize zas nieco s kofeinom. Preco teda nie kavu?
Tak caj ktory kofein ci teda tein obsahuje.
Kofein v tabletkach 😃
@verkak33 ja som vysadila kávu úplne, zo začiatku to bol záhul, ale už je dobre…. Neviem, či dačo kávu nahradí, zvolila som chia semienka.
Káva je káva. To sa ako dá nahradiť čajom? Ved je to už úplne iná chuť. Káva sa vychutnáva, práve kvôli chuti. To ako keby sme povedali, daj si namiesto rezne tofu.
Káva je káva. To sa ako dá nahradiť čajom? Ved je to už úplne iná chuť. Káva sa vychutnáva, práve kvôli chuti. To ako keby sme povedali, daj si namiesto rezne tofu.
@bielasovicka Ja si rada s mužom vypijem kávu ,máme pákový kávovar, ale rovnako,ak nie viac si vychutnám aj čierny a zelený nesladený čaj. Občas dám citrón. Je to zvyk a na trávenie mi lepšie spraví ten čaj.
@verkak33 zalezi ci chces obmedzit kofein sam o sebe alebo len kavu ako samostatny napoj. Ak ti kofein nevadi tak napriklad je fajn zmena na zeleny caj. A velmi vela na energiu urobi vyvazena strava ked budes jest odpad budes sa tak aj citit bez energie, ked bude mat telo vsetkeho dostatok budes mat aj dost energie, samozrejme dodrziavat aj pitny rezim. A mne pomaha ranny pohyb naozaj nic ma viac neprebudi ako ked som par minut hned po zobudeni vonku so psami, pred psami som chodila do prace 45min peso miesto par minutovej cesty autom a naozaj mi to dodava energiu na cely den aj v dni kedy nemam naladu vstat z postele.
@bielasovicka ona chce nahradu za kofein. ak by jej kava ako taka chutila a nechcela kofein da si bezkofeinovu.
Mám také obdobia bez kávy a vtedy čajíkujem 🙂 Najčastejšie kupujem tuto https://www.coffeein.sk/kategoria/86/cajky/1/?s...
Ja som musela vysadit kavu a nahradila som ju kakaom, kupujem od kakawco maju rozne typy aj s trstinovym cukrom, pripadne s koreninami.
Ale nie je to klasicky kakaovy prasok, su to nadrvene kakove boby, na pripravu potom potrebujes aspon rucny penic na mlieko.

namiesto kávy ťa nabudí čaj