icon

Čím nahradiť pitie kávy?

verkak33
4. okt 2026

Chcela by som obmedzit pitie kávy, užívate niekto nejaké vitamíny ktoré vás nabudia ? Máte nejaké tipy ?

biba_18
•
4. okt 2026

namiesto kávy ťa nabudí čaj

anonym_dd72f3
•
4. okt 2026

@verkak33 masala čaj

anonym_432da0
•
5. okt 2026

@verkak33 lucetam

anonym_605f24
•
5. okt 2026

@verkak33
Meltou

anonym_b41ea7
•
5. okt 2026

Kratka rozcvicka

natalka13
•
5. okt 2026

Chces nieco na nabudenie cize zas nieco s kofeinom. Preco teda nie kavu?
Tak caj ktory kofein ci teda tein obsahuje.

anonym_3b70bd
•
5. okt 2026

Kofein v tabletkach 😃

lucik194
•
5. okt 2026

cierny alebo zeleny caj, ale taky poriadny, nie za 1€ krabicka

anonym_fa1730
•
5. okt 2026

@verkak33 ja som vysadila kávu úplne, zo začiatku to bol záhul, ale už je dobre…. Neviem, či dačo kávu nahradí, zvolila som chia semienka.

bielasovicka
•
5. okt 2026

Káva je káva. To sa ako dá nahradiť čajom? Ved je to už úplne iná chuť. Káva sa vychutnáva, práve kvôli chuti. To ako keby sme povedali, daj si namiesto rezne tofu.

anonym_398480
•
5. okt 2026
@bielasovicka

Káva je káva. To sa ako dá nahradiť čajom? Ved je to už úplne iná chuť. Káva sa vychutnáva, práve kvôli chuti. To ako keby sme povedali, daj si namiesto rezne tofu.

@bielasovicka Ja si rada s mužom vypijem kávu ,máme pákový kávovar, ale rovnako,ak nie viac si vychutnám aj čierny a zelený nesladený čaj. Občas dám citrón. Je to zvyk a na trávenie mi lepšie spraví ten čaj.

anonym_b0f678
•
5. okt 2026

@verkak33 zalezi ci chces obmedzit kofein sam o sebe alebo len kavu ako samostatny napoj. Ak ti kofein nevadi tak napriklad je fajn zmena na zeleny caj. A velmi vela na energiu urobi vyvazena strava ked budes jest odpad budes sa tak aj citit bez energie, ked bude mat telo vsetkeho dostatok budes mat aj dost energie, samozrejme dodrziavat aj pitny rezim. A mne pomaha ranny pohyb naozaj nic ma viac neprebudi ako ked som par minut hned po zobudeni vonku so psami, pred psami som chodila do prace 45min peso miesto par minutovej cesty autom a naozaj mi to dodava energiu na cely den aj v dni kedy nemam naladu vstat z postele.

ivicatolic
•
5. okt 2026

@verkak33 sexom 😁☀️❤️

natalka13
•
5. okt 2026
@bielasovicka

@bielasovicka ona chce nahradu za kofein. ak by jej kava ako taka chutila a nechcela kofein da si bezkofeinovu.

timetotime
•
5. okt 2026

Mám také obdobia bez kávy a vtedy čajíkujem 🙂 Najčastejšie kupujem tuto https://www.coffeein.sk/kategoria/86/cajky/1/?s...

zuzka2801
•
Včera o 07:31

Ja som musela vysadit kavu a nahradila som ju kakaom, kupujem od kakawco maju rozne typy aj s trstinovym cukrom, pripadne s koreninami.
Ale nie je to klasicky kakaovy prasok, su to nadrvene kakove boby, na pripravu potom potrebujes aspon rucny penic na mlieko.