icon

Prestali ste fajčiť v mladom veku?

6. máj 2026

Nechcem to nijak extra konkretizovať, ja som nefajčiar, deje sa to v mojom okolí. Prestával tu niekto s fajčením v mladom veku? Aké ste mali stavy, pocity aj fyzično, ako dlho trvali?

anonym_9a77b8
6. máj 2026

@anonym_autor ja som fajcila ako 16-17rocna. Prestala som zo dna na den. Lebo som si povedalac ze nebudem sprosta a nebudem si nicit zdravie. Nemala som ziadne stavy. Nefajcila som vela, plus mlade telo

anonym_f4b9bd
6. máj 2026

17 rokov som fajcil a teraz uz 15 nefajcim.Zo dna na den,ziadne extra stavy.Ale 3x do tyzdna sa mi sniva,ze fajcim a utekam do stanku nakupit cigy.

anonym_8cc065
6. máj 2026

Úplne normálne, v pohode. Niekoľkokrát za život som prestala fajčiť, nefajčila som roky. Luskala som jadierka, sportovala, nebola som ani nervózna. Vydržalo mi to rok, dva, potom som začala. Teraz fajčím iba cez víkend, za odmenu. V týždni nie.

ivicatolic
6. máj 2026
@anonym_f4b9bd

17 rokov som fajcil a teraz uz 15 nefajcim.Zo dna na den,ziadne extra stavy.Ale 3x do tyzdna sa mi sniva,ze fajcim a utekam do stanku nakupit cigy.

@anonym_f4b9bd 😂😂😂👍

martinka13
7. máj 2026

@anonym_autor áno. Po VŠ. Prestala som zo dňa ba deň. Úplne bez problémov. Ale zas denne tak max. 5 cigariet

autor
7. máj 2026

Tak to ste tu sami stastlivci.

anonym_181b2b
7. máj 2026

7 rokov som fajcila vyse krabicku denne prestala som v 24 zo dna na den a v pohode, chyba mi to skor z hladiska ritualu stale

anonym_5ca6bc
7. máj 2026

Fajčila som od 15 do 30, cca krabičku denne. Prestala som z minúty na minútu po tom, ako mi v práci prišlo zle a vyletel tlak. Len tak 😄
Zatiaľ sú to 3 roky úplne bez nikotínu.