icon

Darček pre chlapca k 4. narodeninám

hejyou
13. máj 2021

Prosim Vas co by ste odporucili k narodeninam pre 4 rocneho chlapca skolkara,bicykel ma,auto na motor ma,bagre do pieskoviska ma,trampolinu,smyklavku ma,knizky ma,nic mi nenapada co este take by sa mu hodilo k jeho veku..diik za inspiraciu

chelsinda
•
13. máj 2021

@hejyou Kolobezku?

pribinak
•
13. máj 2021

@hejyou lego

bagre
•
13. máj 2021

nejakú stavebnicu, panáčikov playmobil, futbalovú loptu...

laladua
•
13. máj 2021

Moznosti je dost, nemusi to byt velky darcek.Moze to byt lego, tam je vela moznosti. Lopta, tenisove rakety alebo spolocenska hra

marci77
•
13. máj 2021

lego, lopta, spolocenske hry, auticko na ovladanie alebo ak pouziva hovoriace knihy napr. od albi, tak dokupit take, ktore este nema ....

hejyou
autor
•
13. máj 2021

@marci77 tie knihy mi pridu dost drahe,jednu uz ma precital raz a viac ho nebavila akosi...hmmm aj auto na ovladanie... :-/ kukam este po nete co take vhodne pre chlapca by bolo

marci77
•
13. máj 2021

@hejyou ak uz ma albi pero, tak tie knihy stoja okolo 10-15eur, napr. rozpravky na dobru noc mal moj velmi rad, ako aj Slovensko, Ludske telo a pod.....ale jasne, ak ho to nebavi....tak este neprisiel ten cas ......
tak treba mu kupit nieco, o co sa aktivne zaujima .....u nas boli tiez v kurze vlacikove drahy a take zavory, co blikali, ked po nich presiel vlak, lebo take mali v skolke a tuzil to mat aj doma, alebo garaz na auta, pripadne taky detsky koberec s cestou a na nom sa hral a parkoval si tam auticka
mozno nafukovaci bazen na leto, ak take este nemaju
alebo mall ma teraz akciu na lego, toto ferrari malo u nas uspech, aj ked trochu neskor ako v 4.rokoch
https://www.mall.sk/lego-vozidla/lego-speed-cha...

marci77
•
13. máj 2021

aj tu podobna diskusia
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/darcek-pre-chlapca-na-stvrte-narodeniny/

a spominaju tam hot wheels drahu, to aj u nas v skolkarskom veku ficalo

evkamotka
•
13. máj 2021

Balancnu podlozku. Su rozne druhy. Da sa na tom poblbnut.
Tricko s meniacimi flitrami (batman a pod)
Nas bude mat 4r v septembri, asi to pojmeme minimalisticky...

barrborka
•
13. máj 2021

Tablet na edukacne hry/motorka/autodraha

84mirkaba
•
13. máj 2021

@hejyou u nas top Bruder stavebne auta,vsetky druhy dinosaurov a hokejka na florbal.o 2 mesiace bude mat styri

marzuz89
•
13. máj 2021

@hejyou drevená vláčiková dráha alebo lego. Pripadne ide leto, tak mozno nejaké vonkajšie hry do záhrady.

Preco sa zameriavas na tak obrovské dary?

hejyou
autor
•
13. máj 2021

@marzuz89 praveze nezameriavam,len vravim co uz ma aby som sa tomu vyhla....rozmyslam aj nad tymi trickami s filtrami a teda aj tu knihu ked stoji do 15 e...

vandica
•
13. máj 2021

@hejyou ja som sa rozhodla, že tento rok nič veľké, ved pomaly vsetko už má. A bola som u kamošky a jej decka mali toto vonku a malého to bavilo a aj mu to išlo. A trénuje si aj presnosť 🙂 a ešte mi na tej stránke vyskočili do piesku formičky na robenie zmrzliny, tak to 🙂 ešte nejaké oblečenie s obľúbeným motívom. Verim, že nám odpustí že od nas nebude nič veľkolepé 🙈😁

evkamotka
•
14. máj 2021

@hejyou ak ho albi nezaujalo, ina kniha nepomoze. Nas bude mat 4r v septembri. Ma 4 uplne rozne knihy a ziadna ho nebaví. Nebavi ho ten princip. Je typ, ze radsej bude stavat bunker

puertorico
•
14. máj 2021

a keď má tie bagre, traktore by ho nezaujali ? môj má veľmi rád Bruder, či traktore, či zapojiť za to niečo, kombajny a tak. má rád postrekovač, dá sa do neho dať voda a potom to tak aj kvapká 🙂 alebo veľkú vodnú pištoľ, niečo do bazénu alebo do vane.

nikis123
•
27. máj 2021

Nášho tiež knihy nebavili, ale pracovné zošity hej :D len, musím ja pri nom sedieť a spolu ich vyplname, no veľmi sa teším, že aj niečo také iné objavil. My ich máme od taktiku - tie predškolácke čo sú 🙂

janinque
•
27. máj 2021

mne tu poradili MAGFORMERS - tiež som kupovala na 4 narodeniny, syn je veľmi spokojný a hráva sa aj teraz ako 5,5 ročný

rajc1nka
•
27. máj 2021

@janinque my sme toto kupili nasmu 3 rocnemu na narodeniny, ktore bude mat v juli a snad mu to sadne. Viem ze kamoska mi to tiez odporucala, vraj sa s tym zabavia rozne vekove skupiny, da sa stavat viac veci z toho, tak to som zvedava, ci sa mu to bude pacit 👍 nas je celkovo na take logicke veci, ako stavebnice, lego, knihy a tak, tak by to mohlo vyjst 😁