icon

Darčeky pre 7-ročné dieťa: Čo vybrať?

anicka2626
14. aug 2026

Ahojte poraďte nejaký darček ,pre 7 ročné dievčatko ,ktoré bude mať narodeniny .
Ide akurát do školy .
Každý sa ma pýta ,čo by chcela ja proste neviem má toho veľa ale samozrejme nejaká dobrá hra alebo rada by ma potešila
Ďakujem

anonym_0712cc
14. aug 2026

teba by potešila dobrá hra? Ty si to 7 r. dievčatko?

anonym_0c8b3f
14. aug 2026

Lego? Korálky ? Výroba mydielok? Možno knižka s hovoriacim perom, barbina

Lístky do ZOO, do kina, …

domkakvet
14. aug 2026

@anicka2626 pastelky, sponky, Barbie, oblecenie, zapisnik, hry,

januska12323
14. aug 2026

Dcéra nevie povedať?

kacena4
14. aug 2026

kvalitne ceruzky do školy aj 2 sady postráca ich rychlo, naucne hry od Alexandra Mudra sova (maju viacero)

kp7333
14. aug 2026

Poukazky - do kina, do papiernictva, do knihkupectva...
Tiez knizka s velkymi pismenami ci kvalitne trojhranne farbicky.

anonym_0aeef6
14. aug 2026

@anicka2626 dcéra bude mať tiež 7 a veci máme habadej.. ale teda čo je skvelý darček peniaze (poukážka) do zábavného parku alebo nieco také zážitkové. a u dcéry vedie puzzle, hry. môžu vám prispieť na výbavu do školy napr alebo na krúžky prip oblečenie do školy a pod. myslím že možnosti je dosť

karmen118
14. aug 2026

@anicka2626 moju bavilo v tom veku a vlastne aj doteraz všetko tvorivé - sada na výrobu náramkov z gumičiek, sada zo zošitom/blokom, kde sú modelky a ona im dotvára oblečenie, tvrdý papier/farebné papiere, veľká sada fixiek, relaxačné omaľovánky, tie diamantové obrázky/nálepky a rôzne tvorivé vecičky z čoho si potom niečo vyrábala, detský hrnčiarsky kruh, z hračiek - lego friends, v tom veku ešte sa vždy potešila bábikám LOL alebo barbie s doplnkami a oblečením, potom dostala niečo na štýl tamagoči - u nás to bolo virtuálne zvieratká punirunies, alebo také tie hračky kde je mama a mláďatká -Little Live Pets, spoločenské hry ju vtedy začali aj viac baviť, kolobežka, kolieskové korčule, bicykel...okrem hračiek by ju potešili lístky do kina na rozprávku, čo chce vidieť atď. A veľmi túžila po zvieratku, po škrečkovi, ale toho dostane asi až teraz niekedy má 9,5 roka a je už konečne taká zodpovednejšia. Najlepšie by bolo keby slečna povedala sama čo by sa jej páčilo, prípadne ju zobrať do obchodu, kde si sama vyberie alebo navrhnúť jej nejaký výlet, kino...

anicka2626
autor
14. aug 2026
@anonym_0712cc

@anonym_0712cc napísala som ,že rada by ma potešila a nie hra

anicka2626
autor
14. aug 2026
@anonym_0712cc

@anonym_0712cc napísala som,že rada by ma potešila a nie hra

valandra26
17. aug 2026

ahoj, my sme sa takto posledne synovcovi skladali na smart hodinky. svagor vybral nejake od carneo. za mna taky aj uzitocny darcek je to. a pre deti je to frajerske.