icon

Ktorú garáž s autíčkami vybrať pre chlapca?

20. sep 2026

Garáž pre chlapca
Ahojte, mate niekto nejakú podobnú garáž pre chlapcov ? Mame synov 5.5r a 4r, radi sa hrajú s autíčkamj, opravujú, montujú atď......kedysi som spomínala o garazi ci by chceli os Ježiška a ze ano ...ale nenalslq som žiadne recenzie nato, mate niekto ? Alebo nieco ppdobne ? Prosím aj stánku alebo konkrétnu foto, aby aj náhodou to kúpime aby deti neboli sklamane 🙂

Ktorú garáž s autíčkami vybrať pre chlapca?
denisa_deniska
20. sep 2026

Mali sme podobnú garáž hot wheels, samotná garáž super, aj plasty pevné, využívaná, ale u nás o to už v 4-5r nebol záujem.

euka210
20. sep 2026

@anonym_autor vyzera ok. My sme mali taku skkadaciu a dost labilnu. Toto vyzera dobre. Moji sa s tym vyhrali dost.

anonym_6b2a6b
20. sep 2026
@denisa_deniska

Mali sme podobnú garáž hot wheels, samotná garáž super, aj plasty pevné, využívaná, ale u nás o to už v 4-5r nebol záujem.

@denisa_deniska A o co mali zaujem v tom veku?

autor
21. sep 2026
@euka210

@anonym_autor vyzera ok. My sme mali taku skkadaciu a dost labilnu. Toto vyzera dobre. Moji sa s tym vyhrali dost.

@euka210 zevraj je vyrábaná vo Francúzsku tak by mala but kvalitná..poradil mi ju aj chat gpt 😀 dala som mu tri na vyver a tuto mi poradil ...ale tak chxela som aj nejakú recenziu lebo som nenašla niv

slavomira236
21. sep 2026

Hot wheals sme mali tu vetsiu