icon

Kúpiť dcére domček pre bábiky?

30. sep 2026

Rozmýšľame nad kúpou domčeku pre bábiky pre dcéru na narodeniny ale zaujíma ma vaša osobná skúsenosť či sa s tým vaše dcéry aj naozaj vyhrajú alebo to bude len vec ktorá bude zavadzať a z ktorej budem len prach utierať? Dá sa s tým pekne zahrať ? Ďakujem 🙂 poprípade aký domcek máte vy?

pe_mi
•
30. sep 2026

@anonym_autor ahoj, u nás je to lapač prachu. Myslela som si , že ju to bude baviť

behulka
•
30. sep 2026

@anonym_autor máme drevený, vyrobený doma, u našich mal veľký úspech. Keď podrástli, sami si vyrábali nábytok, koberce, doplnky. Keď z neho vyrástli úplne - okolo 10 rokov, ostal u nás ako polica na knihy. Nemáme v pláne ho dávať preč.

2691
•
30. sep 2026

My máme a deti sa na ňom stále hrajú .Má to rozmery cca 60cm na šírku a 65 na výšku.
Máme aj kuchynku a tá je tiež využívaná.

anonym_256ac7
•
30. sep 2026

s kazdou hrackou sa da pekne zahrat otazka je ci sa dieta s nou vie zahrat, ci vie tvorit pribehy s babikami, ci sa s nimi hra aj teraz...

anonym_4262bc
•
30. sep 2026

@anonym_autor ak ju bavi hrat sa s drobnostami tak ano. My sme s dcerou vyrabali vlastny dom pre babiky z krabic, niekolko poschodovy, sama si urobila okna, zaclonky, tapetu do izbiciek, z kartonu aj zariadenie gauč, skrinu, dokonca aj vytah. Dokupili sme len doplnky do kupelne a nejaky nabytok. Bola to celkom zabava ako ked som ja bola dieta 😁

anonym_d17784
•
30. sep 2026

@anonym_autor nie, pokým by o to nejavila záujem

anonym_41029b
•
1. okt 2026

@anonym_autor hrá sa s bábikami? Ak sa hrá s bábikami, prečo by sa nemala hrať s domčekom?
U nás sa hrala intenzívne 4 roky. Potom sme ho odložili a po 2rokoch znovu vytiahli.

anonym_e30a67
•
1. okt 2026

@anonym_autor dreveny domcek u nas sa nestretol so zaujmom,zato umely gycovy Barbie dom ?s tym sa hrali snad dennodenne niekolko rokov

lulana79
•
1. okt 2026

Moja mala naprv taky mensi domcek pre male babiky a kedze ju bavil, tak neskor dostala aj velky pre Barbie a vyuzivala ho naplno. Teraz ma 10 a ked jej pride kamaratka, tak sa s nim este zahra... ale uz pomenej. Ale take 3roky sa s nim urcite hravala takmer denne.

chrobak7
•
1. okt 2026

Každé dieťa je iné - niektoré sa zahrá dlho, iné to vude baviť pár dní a potom to bude ten spomínaný lapač prachu.

Na odľahčenie pridám vtip:

V obchode s hračkami: "Tu je Fitness Barbie za 75 €, tuto Barbie na bicykli za 90 a tu Rozvedená Barbie za 300 €."
Zákazník: "Preboha, prečo je rozvedená Barbie tak drahá?"
Predavačka: "Lebo v balení je Kenov dom, Kenove auto a Kenova jachta." 😅😅