icon

Máte skúsenosti s bambusovým riadom ?

livia132
9. dec 2019

Mate skusenost s bambusovym riadom mamky?vydrz?cistenie?predavaju aj taky s obrazkom.ten sa nezide dolu po case?bol by to darcek no rada by som o tom dajake skusenosti.dakujem

martinajurkechova
•
9. dec 2019

Hej mám ho doma. Nie je to zlá vec, ale moc dlho nevydrží. Podstate z trojdielneho setu mám už len tanier. Pohár mi praskol keď som doňho naliala niečo horúce a miska už ani neviem ako skončila. Určite sa mi to páči viac ako plast, len treba na to dávať pozor. Môže sa to umývať v umývačke, ale nesmie ísť do mikrovlnky.

livia132
autor
•
9. dec 2019

@martinajurkechova a to je cisty bambus,vyzera akokeby bol z dreva alebo co su tie farebne supravy.

martinajurkechova
•
9. dec 2019

@livia132 to žiaľ neviem aké je presné zloženie. Treba to asi vidieť naživo.

lula313
•
9. dec 2019

Nám relatívne dlho drzi, určite je to menej zdraviu škodlivé ako tie rakovinotvorný plastove misky, čiže ako darcek určite potesi

martina1201
•
9. dec 2019

Ahoj, dostala som z lidla také, ale využitie nula bodov u mňa, plytký tanier rozdelený na časti mi nevyhovoval, nepoužívala som iné než misku aj to len na vlažné polievky, alebo na guličky s mliečkom, alebo ovocie, lebo pohárik je nepriehľadný a nevidím koľko nakláňa a či sa neobleje a malá je na to alergická, keď je mokrá. Pre mňa zbytočný darček. To už radšej keby som dostala keramickú súpravu.

livia132
autor
•
9. dec 2019

@lula313 a mas so 100%bambusu alebo s primesou?kukuricny skrob citam niekde a silikon alebo malamin

livia132
autor
•
9. dec 2019

@martina1201 ta suprava co je tiez teraz v lidli?sa mi zda tam prilis nizka cena na bambus.synovcovi by som chcela,sestra si to vyhliadla no neviem ktory radsej.ci 100%bambus alebo nieco s primesou

lula313
•
9. dec 2019

@livia132 mám tuto sadu, myslim, že okrem bambusu obsahuje aj škrob, ale keďže je 100% rozlozitelny, tak by mal byt bez umelin https://www.babyraptor.sk/produkt/zopa-sada-bam...
Pozor, Tomu melaminu sa treba vyhnut, ten je karcinogenny

danka808
•
10. dec 2019

Tak darcek pekny, no fakt treba pocitat s tym, ze nema bohvie aku zivotnost, no za tu cenu by som ako aj tak nejake tie zazraky necakala

hennyinnsbruck
•
10. dec 2019

Ja som zbadala že som malej bambus objednala až keď mi to prišlo🤣🤣🤣(na rýchlo som objednala) zamna nič moc,kebyze pri objednávaní poriadne čítam nekúpim to🤣🤣🤣Toto nemôže do umývačky ani mikro, často to nevyberam a vyzerá to "opotrebovane"

lula313
•
10. dec 2019

@hennyinnsbruck môže do umývačky, aj je to tam uvedené, aj som už velakrat dala a nič sa tomu nestalo

hennyinnsbruck
•
10. dec 2019

@lula313 hej? Neviem co sa mi marí ze nemôže... Ok vďaka 👌👌👌👌👌👌

danicaz
•
10. dec 2019

@lula313 aj my máme takúto súpravu,len s motívom včielky, a máme ju vyše roka, nám vydržala zatiaľ bez škrabancov,ani nepraska,sme spokojní, používame denne 🙂

lula313
•
10. dec 2019

@hennyinnsbruck ja som to na nej práve citala, či sa v umyvacke neposkodi a môže sa, vraj by nemal ist riad do mikrovlnky, ale aj to som už skusala a nič sa nestalo😉
@danicaz aj my, vyborna je tá lyžička, veľa sa na ňu zmesti a tiež nám riad drzi a to už mi aj spadol