Ako vybrať darček pre chlapca k 3. narodeninám?
Ahojte. SSOS :D
Mam dilemu, co kúpiť synovi k narodeninám.
Obľubuje auta, mcqueen, policajné, záchranárske.
Ma ich kopu...
Dalej ma rad rozprávky, ako napr. V hlave, bing, mcqueen, mickey mouse, patrola, cerveny panda.
Tak rozmýšľam, co kúpiť zase auta? Alebo nejakú postavičku z týchto rozprávok?
Puzzle skladáme uz dlho, mame vselijake, dokonca uz sklada 5+
Do skolky zatiaľ neide, ostava so mnou doma.
Bývame v byte, cize nic na dvor...
Odrazadlo ma dvojkolesove, bicykel sa chystám kupovať az na meniny v januári aby mal na jar..
Ma aj klavír detsky, maly sporák.
Poradte
keď už všetko má, tak to vidím na nejaký výlet, zážitok.. super nápad na fotoknihu z toho dňa ☺️
Albi Pero a knižku ak má rád rozprávky. Potom môžeš dokupovať knižky.
@hanka5215 nás dostal k 3rokom rebriny do izby a sú využívané denne a už bude mať 6rokov,takže za mňa top darček.vyuziva ich aj dcéra ,ta má 2,5r. Hore vyliezla keď mala 1,5. Hojdaju sa na kruhoch, majú tam aj pohyblivý rebrík, zavesený boxovaci mech.
Načo zbytočne kupovať ďalšie hračky ,autíčka a ešte keď bývate v byte. bud zážitok alebo kúpiť niečo na tvorenie,prípadne zvážiť aj tie rebriny.nikto z jeho kamošov také doma nemá a vidím rozdiel v stavbe tela , syn má pevné telo, silné svalstvo,kdežto niektorí sa neudržia ani pár sekúnd na rukách na hrazde
Plišačik, kuchynka, stoček s náradím, prenosný kufrík s náradím, šiltovka, cd prehrávač s mikrofónom, letná kuchynka na balkón a do nej piesok (ak máte balkón).
@mujko tu sa pridavam tiez k rebrinam s prislusenstvom. Skvela investicia, montovali sme cca, ked mal 12m. Zaroven sme rovno dali aj hrazdu pre tatinka
@hederamonstera dobrý deň, toto ma zaujalo. Aké tehličky? Kde to zozeniem? 🙂
@hanka5215 Kineticky piesok mate? Na alze je skvelé lacné balenie aj s nafukovacím pieskoviskom a formickami do toho. Kúpili sme mu 3 Balenia nech ma 3.kg piesku za facku a ešte ma náhradné pieskoviska a formičky k tomu. Topkova vec aj keď prší. K tomu v aktione keby nájdete bol taky plastový stolček s úložným priestorom kde sa môže hrať s tým pieskom keby vám je to nafukovacie nepraktické
@ninjah paci sa. Toto mame a je to super https://www.tehlicky-pre-deticky.sk/tehlicky-pr...
@hanka5215 lego Duplo, kyneticky piesok, omaľovánky na vodu, garáž na autá, náradie drevené do garáže, prezlieka ku obraz - základná doska má dierky a sú tam domček, stromček, ovocie, listy zo stromu, postavy a nitka čo si spája obrázok s dielcami
@hanka5215
Vysielacky ci ako sa to vola po slovnsky - Walkie Talkie po anglicky. A ak kupis nejake dospelacke kvalitnejsie tak to bude aj velmi prakticke ked pojdete nieka na turu alebo stanovacku.
Co by som nikdy necakala ze bude dobry darcek - kufor na kolieskach. Normalne taky maly kufor, alebo nejaku dospelacky co je ko prirucna batozina. Toto snad miluju vsetky deti. Daju si do toho hracky a budu s tym chodit hore dole po byte cele dni.
Moj 4 rocny chce takuto dinosauriu masku na vianoce. Otvara to usta ked dieta otvori usta a robi to dinosauri zvuk.
Ja by som asi skôr nejakú obliečku na periny s tým čo má rád a originál stolík s legom..
Je to pekné a praktické lebo si pekne sedí za stolom a skladá si a nepotrebuješ to odkladať ..
@jam29 aký veľký je ten stolík? Bo my máme lego na pol izby...
@hanka5215 Albi pero a knižky, tie môžete postupne dokupovať roky
@jabuducanevesta
Ahoj.
No ja čo som kúpila krsniatkam tak nebolo extra veľké. Ale keď máš šikovného chlapa a máte toho veľa tak nejaký stolík kúpiť alebo poskladať a využiť to na lego.
Už si presne nepamätám ale buď 40na 40 alebo 50/50.
Skúste pozrieť toto - https://skooys.sk/produkt/quiet-book-hrdinske-a... moj syn to ma a je to darcek, ktory ma zmysel aspon.
Ja ako mama, a zároveň spolutvorca novej detskej knihy KĽUK KĽUK, ktorá rozvíja obrazovú predstavivosť a slovnú zásobu u našich najmenších pokladov, by som si ju v rámci tejto skupiny dovolila spomenúť. Posielam link, kde si môžete pozrieť ukážky príbehov - https://donio.sk/detska-kniha-klukkluk - je tam aj video ukážka jedného z nich, veľmi obľúbený práve u chlapcov. Pozdravujem! 💕
@mujko Prosím rebriny ste kde kupovali? vdaka 🙂
@lulianna ahoj, www.posilnuj.sk

Asi budem za “matku” roka, ale uz by som mu nekupovala hracku/y, skor nejaky vylet by som poriesila, dcera je oktobrova, tak uvidim podla pocasia ale uvazujem nad vyletom vlakom do Budapesti a tam Tropikarium.