icon

Aký darček trojročnému dievčatku, ktoré má všetko?

helousee
16. dec 2021

Prosim pomôžte mi s tou dilemou .Za odpovede ďakujem.

simonaveselovska
16. dec 2021

super hračka je stolička na papanie pre Baby Annabel našej sa veľmi páči. Je to pre všetky bábiky.

vamajka
16. dec 2021

@helousee Lego Duplo tym nic nepokazis

prasiatko30
16. dec 2021

Knizku - tych nie je nikdy dost

vamajka
16. dec 2021

@helousee napr. lego duplo 10929

martina1201
16. dec 2021

@helousee ako vieš že má všetko a čo všetko má? Neverim že niekto má úplne všetko. Netusim do akej sumy chces kupovať darček, čo ti je to dieťa. Ak má napr. Albi pero tak dokup knižky k nemu, prípadne môžeš kúpiť pexeso Albi. Alebo niečo podobné náučné od Albi alebo od firmy kvido. Moja malá zbožňuje pexesa. A kvido má aj náučné. Prípadne ak rada spieva tak mikrofón, alebo cd prehrávač s možnosťou nahrávania. Škoda že nepíšeš nič o Tom dieťati. Čo má rado a podobne. Ťažko radiť keď nič bližšie nevieme....

vamajka
16. dec 2021

@prasiatko30 kniha je fajn no moze sa stat, ze kupis aku ma

katrinka8
16. dec 2021

Kniha alebo Logico primo.

prasiatko30
16. dec 2021

@vamajka tak v knihkupectve kde kupujem ja nie je problem ist s knihou, blockom a vymenit - dokonca v tychto obdobiach to zjednodusili do takej miery, ze prilepia na cenu knihy nalepku knihovnictva a obdarovany moze kludne ist a vymenia mu ju bez problemov, v tej istej hodnote samozrejme

macekovam
16. dec 2021

@helousee keď už má všetko tak daruj,, čas,,

evaachesa
16. dec 2021

Tak tento rok objatie a pusa? Keď má všetko tak načo ďalšia zbytočnosť? Ale knihou nikdy nešliapneš vedľa 😏

miadi
16. dec 2021

Ked mà vsetko tak kilo soli 😃a DVD sol nad zlato 😁

kittykat22
16. dec 2021

pozri znacku Moulin Roty alebo Janod. Maju velmi zaujimave nekomercne hracky ktore nestracaju na hodnote.

veronice
16. dec 2021

Ked ma vsetko tak uz nepotrebuje nic 😁🤷‍♀️ ale vazne... Dcera? Kamoskine dieta? Neter? Co ma rada? Co ju momentalne bavi?
Moja 3r dcera ma aktualne babikovske obdobie, resp aj o plysaky sa s laskou stara, uklada ich do roznych krabic haji takze som vyswapovala postielku pre babiky a usila jej do nej vybavicku.

kikk
16. dec 2021

Plasteliny nikdy nie je dost😉👌

timusenka222
16. dec 2021

Čo tak upustiť od hračiek a kúpiť niečo didakticke, čo ju v nejakom smere bude rozvíjať? Mne sa veľmi paci toto “pexeso” - https://www.hrackoland.sk/kategoria/hracky-podl...

ivangeline
16. dec 2021

Alebo nieco na tvorbu.

amelie2017
16. dec 2021

@kittykat22 boze, u nas mame kamennu predajnu s tymito hrackami, plus goula a spol. Ja by som tam nechala aj rocny plat, kebyze nemam muza 😂😂

nikis123
24. feb 2022

Presne na tvorbu je to super! Ja vždy napr. sestriným deťom kupujem zošity, ktoré vyplnia. Začala som od 2 rokov, pretože som videa jeden rozhovor so psychologičkou, že je dobré im už malovanky a rôzne také hrave edukačné pomôcky už od 2 rokov, kde si cvičia rôzne zručnosti. Myslim, že Taktik je na to ako stvorený ... aspon ja od neho zatial som stále nakupovala

mareri
Odpoveď bola odstránená