icon

Čo na Vianoce pre dvojročnú dcérku?

4. nov 2021

Ahojte. Ja už som hotová, vôbec neviem co kúpiť.. Myslím co sa týka maličkosti nejakej hračky... To co by som aj kúpila ako kocar tak to už velice chce babka kúpiť druhá zas niečo.. A ja som úplne z toho hotová len som chcela aby som jej vycarila úsmev na tvári.. Poraďte prosím..

Strana
z2
luccija
4. nov 2021

Má detskú kuchynu?to je vďačná hračka
Takýto drobec sa poteší všetkému pokladničku s papierovými peniazmi, strojček na plastelínu,...

zuziiiii
4. nov 2021

Nejakú knižku? Pekné pyzamko?

zuziiiii
4. nov 2021

Puzzle

barbie1981
4. nov 2021

Odrážadlo, kolobežka, kuchynka, doplnky pre bábiky, Albi kniha, lego Duplo

saxana000
4. nov 2021

Kuchynka
Sanky
Babika
Kociarik
Lego duplo
Furreal zvieratka
Vlacikova draha
Albi knizky s perom
Odrazadlo
Kolobezka
Kocky
Plastelina
Dvojrocna to vobec neriesi.najvacsia sranda je trhat papier..
Nie vzdy je najdrahsi darcek aj najkrajsi.moja si vypytala teraz konecne prvy krat co chce od jeziska ma 5 rokov.doteraz to bol pokus-omyl.distane toho vela a nebude vediet s cim skor sa hrat.

simca06022011
4. nov 2021

Jaaj ked mas teraz problem, co budes robit pri 10rocnej? Hocijaku hracku jej mozes kupit, neviem ci uz ma oblubene disneyovky, u nas to az po 3r zacalo..a le napr. Elza babika (byvaju aj spievajuce), Maša babika...

evkamotka
4. nov 2021

Dazdnik, sliz, play doh zubar, do kuchynky mixer co sa fakt toci, hriankovac, kavovar

zildo
4. nov 2021

Zeleninku,tortu alebo pizzu na suchý zips. neviem ako to popísať. Ono sa to v strede kraja...
Vymalovanku s vodovym perom...
Kocky,lego. .toto všetko chcem pod stromček pre moju 2 ročnú dcéru
Kúp niečo s čím sa rada hravá.. napríklad plastelinu,odrážadlo,guličkové drahu..
My máme veľa hračiek po staršej tak tiež dom lho rozmýšľala,ale s týmto sa hrá donekonečna 😀

deti95060810
4. nov 2021

vbehni do dráčika a tam ťa už isto niečo osloví... popr. niekedy aj predavačka je ochotná poradiť..

hederamonstera
4. nov 2021

Podla mna jej usmev carujes denne, nie? Naozaj ta trapi takato vec - ze si z toho hotova? vsak 2 rocna urcite nevnima nejake vianoce v plnej podstate, resp. chces aby ich vnimala materialisticky? Urobte si atmosferu, pecte spolu, kreslite ozdoby a pod...atmosfera a dobra nalada rodicov, ich laska a radost stravit spolu cas jej da viac ako nejaka vec, z ktorej si hotova ju vybrat...prosim ta.

bluka2
4. nov 2021

V tom veku som darčeky ešte vôbec neriešila...zabalila nejakú vec pekne, ktorú skonzumuje (podľa toho, čo má rada) a potešilo ju to. Netreba hneď z toho robiť taký konzumný sviatok

autor
4. nov 2021

@hederamonstera nepanikar je to úplne normálna otázka ako otázka každej matky co kúpiť dieťatku.. A chcela som sa len poradiť ale vidím ze par múdrych komentárov som mohla čakať..

hederamonstera
4. nov 2021

ja vobec nepanikarim ;) a nie kazdej matky.

annm81
4. nov 2021

Z toho, čo sa tu spomínalo je podľa mňa najlepšie kvalitné odrážadlo alebo lego duplo. S oboma sa vyhrá ešte pár rokov a potom odložíš pre druhé dieťa, alebo predáš. Ešte by som pridala nejakú prvú spoločenskú hru. U nás je najobľúbenejšia Ovocná záhrada, to si pekne zahräš aj s dvojročnou.

vilma7
4. nov 2021

Ja by som lego Duplo, odrážadlo, alebo má hviezdičky na plafón, aj s melódiou?

nwnw
4. nov 2021

Tuli vak okrem toho co uz bolo spomenute, alebo domcek, stan

amelie2017
4. nov 2021

Nasa dostala kuchynku a vybavu do nej. Ale realne ju zacala zaujimat az okolo 3 a pol roku. Ale v 2 rokoch frcala hlavne plastelina ( a este stale), prstove farby, farby na tvar (tie su mega oblubene este stale, pravidelne kupujeme).
Neviem ci uz ma kolobezku, odrazadlo,...potom aj lego duplo, knizky..v tomto veku su to este stale skor darceky pre nas ako pre ne. Chceme nieco velke, drahe, uzasne a tie deti sa ozaj potesia plasteline za 5€, alebo mackovi za 10.

lechtivka
6. nov 2021

Ja som kupila 2,5r hru klobúčik hop(ale rybičky), stan, monterosi domček a chcela by som este spievajúcu elsu🙈 zajacika banyho dostane od babky, pocitadlo od tiet🙂 atak. Uvidím čo mi padne ešte do oka 🙈

barbora_t
6. nov 2021

Moja mala 2 v juli, dostane tento rok 4 darceky.
Kocik
Realisticku babiku
Plysoveho psa Lucky Doggy
Albi pero s knizkou.
Mame toho doma neurekom. Tazke viac toto isto nebudem kupovat. Nasa miluje babiky a psikov.

Este ma napada:

Obchodik s ovocim a zeleninou
Kuchynka
Drevenna vybava do kuchynky (ovocie, zelenina -lidl ma super, cajova sada, drevenne kolaciky, pizza)
Odrazadlo/kolobezka
Janod magneticke knizky
Pracovne zosity, knizky Svojtka
Drevenne/latkove pexeso
Detske kresielko
Niekto kupuje aj lego duplo -to mame a dala som ho na povalu, nasu moc nebavi, radsej sa hra s LD kockami a autickovou drahou 😊

klaudinkad
6. nov 2021

My kupujeme 2ročnej drevený domček a drevenú vlakovú dráhu (lidl)

mary841
6. nov 2021

My mame síce chlapca, ale dostane kolobežku, kedze odrazadlo ma. Ale ta kuchynka bude tiez urcite bavit, moze varit piecť babikam, tebe kavicku a cajik spraviť 😊

jabuducanevesta
6. nov 2021

sánky, knižky, detské postelné, hocijaké hry na rozvoj motoriky,na slovnú zásobu,,

nmhc
6. nov 2021

Ja ma síce chlapca ale bude mať v decembri 2 a na narodeniny dostane bicyklove odrážadlo, na Vianoce som mu kúpila s maminou kuchynku a chcem aby mu sestra (krstná dokupila kávovar, hriankovač a mixér), dostane ešte vlacikovu drevenú dráhu, bránku na futbal, Albi knihu sme mu kúpili s perom , mamina mu kúpila knihy maľuje vodou to je veľmi super aj na motoriku pozri si to , sonicku kefku Bob a Bobek, knihy k Albi peru, Klasicke knihy tých nikdy nieje dosť tomu s a vždy tešíme, potom mám v zálohe ešte lego Duplo ak sa budú pýtať z druhej strany rodiny, kolobežku môžeš, montesoei hračky takú z Lidla ani kuoujemmeste, aj drevené ovocie dostane na krájanie to je tiež super na rozvoj motoriky 🙂

nell77
6. nov 2021

Vynikajuca hracka je stavebnica bioblo..najprva sa uci farby,neskor stavia dieťa podla navodu, je tam vela moznosti nie ako pri legu ze postavi a dost...Maly sa s tym stale hra a ma 8r. Hra je ocenena viacerymi medzinarod.cenami..Odporucam na Vianoce do 10r urcite...

jaja20
6. nov 2021

Našu v tom veku potešila plastová šúchačka,ktorá sa dala používať vnútri v izbe,a v lete aj vonku. Vybláznili sa na nej aj s kamarátkami 🙂 Niečo takéto.

ailiba
6. nov 2021

Nuž, dvojročné dieťatko nie je náročné... Hocijakú drobnosť. Knižku, peknú nacechranu suknicku, niečo do vlasov, najlepšie ísť do hrackarstva/papiernictvo a zobrať, čo ťa osloví.

dzejsik
6. nov 2021

kolobezka trojkolesova … od jari moze vonku jazdit 🙂

scorpionflower1
6. nov 2021

moja vtedy dostala dreveny kavovar
.top hracka...ale ty ju musis poznat, niektore dievcatka sa hraju s babikami, moja ma 3 bagre a x nakladakov, super su aj magneticke ryby s udicami napr. lego, vlacik, plastelina, pastelky, kopec kniziek

zuvelyn
6. nov 2021

Pozri si babyknihy.sk alrbo hrackoland.sk majú kategórie podľa veku.
Inak lego duplo, knihy, farbičky, bábika, taká tá tabuľka na maľovanie co vieš zmazať...

annm81
6. nov 2021

@nell77 Lego raz postaví a dosť?? Asi máme doma iné Lego. Lebo môj len tento týždeň postavil z dupla farmu, detské ihrisko, mesto, loď a z klasického lega ešte asi 10 ďalších vecí.

Strana
z2