Darček pre 12 ročnú dcéru
Ahojte mamičky,
dcéra má za chvíľu 12 a neviem čo jej kúpiť.
Keď som sa jej pýtala čo chce, vždy zazneli odpovede typu:neviem, to je jedno, nič ma nenapadá...
Má rada zvieratá hlavne psy,hudbu,rada kreslí-nechcem kupovať kreatívne veci(má ich veľa).
Nemá veľa kamarátov a budúci rok jej kúpime šteniatko.Je dosť zodpovedná a vždy po ňom túžila...
Budem rada za všetky nápady a tipy.
Vopred ďakujem.😉
Mna este napada ked ma rada tik tok, tak tricko alebo saty s napisom tiktok, popripade ruksak, moja dcera ma 10 a na narodeniny chcela aj tortu s logom tiktok... Teraz to leti...
To co za materialisticke stvory robite z tych deti ? Kde by som ja ako decko na narodeniny dostala notebook, mobil, elektroniku, drahe oblecenie a ze wellness zazitok, really??? Co to je za doba ja som bola rada za Barbinu alebo obycajnu tortu od mamky a nejake potrebne prakticke oblecenie 🤷🏼♀️🤦🏼♀️ Nie to este aby som si vyberala a ohrnala nos lebo vsetko mam, ved si uvedomte co z tych deti vyrastie. Obcas.by im malo stacit ze maju milujucich rodicov alebo ja neviem asi som padnuta na.hlavu 🤷🤔
Ja som neteram 11 a 13 kupila tricko sortky a usb s menom vytlacenom v oblubenej kriklavej farbe na 3d tlaciarni, min. Tyzden tu bol bratranec s detmi a v piatok sme boli vyberat skateboard, vybrala si s drsnym povrchom kratky v exisporte a to boli v decathlone a potom s nami v intersporte, sportissime i v paradisse shope pozerat v eperii. Bola maximalne spokojna, ze ma bike, kolobezku, kolieskove korcule a uz jej len skateboard chybal. Bratranko bol spokojny, ze bude menej na tv a tablete.
@choco6 čítam,a premýšľam, čo potom k 18? Auto, plastiku,byt?
@laila22 ona vždy chcela aby som jej niečo vyrobila, lebo aj ostatným v rodine stále vymýšľam nejaké originálne darčeky a rada si pozerá svoje fotky keď bola malá, tak toto má 2v1 🙂 ale určite by sa to dalo urobiť aj ako koláž v PC a vytlačiť vo foslužbe alebo niekde v reklamnej spoločnosti, kde tlačia plagáty
Uff. To uz su take narocne darceky? Mna potesila v tom veku knizka a cokolada a oslava so spoluziackami u nas doma, kde sme hrali spolocenske hry.... Ja by som jej kupila dennicek a pero🙂 to by mohlo slecnu potesit, alebo knihu o babskych veciach,ktore sa este hanbi opytat, dokonca ma raz potesili navleky od maminy so zvieracim motivom a peracnik od babky, alebo cokoladu a peniaze nech si kupi co sa jej hodi...
@betus11 tak keď chce kolobežku, kúp kolebezku a nerieš. Že stojí 100€, no a? Evidentne má dievča “všetko”, pol izby kníh, elektroniku, oblečenie..., tak na tom tak zle finančne asi nie ste, aby si nemohla dat 100€ za kvalitnú kolobezku. K tomu upec tortu z lasky a máš to.
My deckám tiež doprajeme aj drahšie veci, kolobežky majú ta 70€ terénne, bike, lyže. Teraz len synove tenisky na volejbal budú za 50-100€, lebo chcem kvalitne a som rada, že športuje a ide mu to. 170€ sme teraz platili za sustredenie. A to nemá sviatok, len ho podporujeme v športe. V lete dostal za 500€ počítač “za vysvedčenie” akože, ale v podstate by sme mu ho kúpili aj tak, lebo starý notebook doslúžil pri online vyučovaní. Knihy dostane hocikedy, som rada, že číta.
Proste keď mám na to, cenu neriešim. Nekupujeme kraviny a nekvalitne veci, čo sa za 2 týždne rozletia, radšej jednu vec a poriadnu.
Prečo by som im nedala, keď inak sa výborne učia, pomáhajú doma, k nám sú dobrí, nerobia hlúposti. Keď treba, vedia sa uskromnit, aj si sporia.
@betus11 tá kolobežka nie je drahá veď obyčajna detska stoji v Tescu 35 eur.Ak po nej túži kúp ju.Syn má podobnú práve sme hovorili, že ju dostal na 8 narodeniny a dodnes slúži už má 13 r stovky km na nej prešiel tiež stala 70 eur.
Len nie každému vyhovujú malé kolieska my máme trocha väčšie.Nemas nad čím rozmýšľať je to darček, ktorý využije
Tak to je ozaj tazke, ked ma vsetko, mame jedinacika a sme s manzelom dohotnuti, ze mu nedame vsetko, aj ked financie su, lebo potom nastane takyto problem.....presytenost... A aby mal radost z vytuzeneho... O to ho nechceme pripravit.. Este ma napadol skateboard a teraz su jeho rozne obdoby, k tomu neskor tenisky, cool siltovku a tricko😄

@betus11 ahoj, ja mam 13rocneho za dva mesiace a teda konecne vie co chce, ale kedze je to dost drahe a setri si na to uz dlhsie, dostane len peniazky od kazdeho z rodiny co mu kazdy k sviatku nieco davaju. Tak ma to napadlo za tu kolobezku ak sa zda draha, tak sa jej na to zlozit s rodinou alebo aspon nejaku cast peniazkov jej venovat k narodeninam a dosetri si, ked nechce nic ine teda nevie. Potom som za nieco zazitkove, poukazy sa daju kupit a venovat, a vyuzit neskor ked korona utichne 🙂